Handbalistă de la HC Zalău, în lotul României pentru preliminariile Campionatului European

Ana Mara Dragut, una dintre cele mai bune marcatoare ale formaţiei HC Zalău, a fost convocată din nou la echipa naţională de selecţionerul României, Ambros Martin. Handbalista clubului zălăuan va face parte din lotul cu care selecţionerul va începe pregătirea pentru preliminariile Campionatului European de anul viitor, din Franţa, primele două partide urmând să se desfăşoare peste două săptămâni.
Reunirea lotului este programată în data de 22 septembrie, tehnicianul spaniol convocând 21 de handbaliste pentru această acţiune. Numărul jucătoarelor convocate este mai mare, deoarece antrenorul selecţionatei României doreşte să vadă la lucru cât mai multe handbaliste, având în vedere că în mai puţin de trei luni, România va participa la Campionatul Mondial din Germania.
Pe lângă handbalista de la HC Zalău, pe postul de inter dreapta, au mai fost convocate Alina Ilie, de la Unirea Slobozia, Daria Bucur, de la Corona Braşov şi Melinda Geiger, care evoluează la formaţia franceză, Brest Bretagne.
Ana Maria Dragut nu va fi la prima apariţie sub tricolor, prima convocare la echipa naţională venind în luna februarie a acestui an. Convocarea i-a fost înmânată de Gheorghe Tadici exact în ziua în care handbalista a împlinit vârsta de 27 de ani.
România va susţine primul meci în data de 27 septembrie, la Râmnicu Vâlcea, împotriva Austriei, iar patru zile mai târziu, în 1 octombrie, „tricolorele” vor înfrunta în deplasare Portugalia. Următoarele partide sunt programate anul viitor, prima urmând să aibă loc în data de 21 martie, în deplasare, împotriva Rusiei.

2 Thoughts to “Handbalistă de la HC Zalău, în lotul României pentru preliminariile Campionatului European”

  1. kiki de santos

    De fapt,tehnicianul este…spaniol !! Faptul că antrenează în ungaria nu-l transforma peste noapte in ungur!! Sunt sigur ca multi si-ar dori aceasta !
    a

  2. Anonim

    Merita Dragut ,dar mai merita si altele! Paula,Irimia, Abed si….

Leave a Comment