Granital B&B premiaza performantele lui Poputea

Magazin Salajean 28 decembrie 2010 0

Granital B&B premiaza performantele lui Poputea

Pugilistul zalauan Adrian Poputea se bucura, incepand din luna septembrie a acestui an, de un sprijin financiar din partea Granital B&B. Cei doi reprezentanti ai firmei, Emil Brustan si Alin Buboi, au decis sa-l sustina pe pugilistul zalauan in momentul in care au aflat ca acesta va reprezenta Romania la Campionatul Mondial Universitar. Poputea a obtinut martea trecuta a sasea victorie consecutiva, motiv pentru care a fost rasplatit cu o suma consistenta din partea Granital B&B.

Primele victorii au avut loc in Ungaria, in cadrul a doua gale consecutive, dupa care a urmat meciul castigat la Baia Mare, la Memorialul Angelco Sarbovan. Al patrulea meci a fost castigat in cadrul Cupei Meses, competitie ajunsa in acest an la editia a XXXVI-a, Poputea invingandu-l pe valceanul Cosmin Irimescu. Ultimele doua victorii au fost la Gongul Bihorean si in cadrul unei gale desfasurata martea trecuta, la Arad.

Va boxa doar pentru CSM Zalau

Dupa ce in acest an a reprezentat culorile a doua cluburi, Box Club Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad si Clubul Sportiv Municipal Zalau, cel mai bun produs la ora actuala al boxului zalauan va reprezenta, din nou, anul viitor doar CSM Zalau. Din cauza problemelor financiare cu care se confrunta clubul din Arad, de anul viitor voi reprezenta, din nou, doar CSM Zalau. Nu am stabilit inca obiectivele pe anul urmator, dar sper sa obtin rezultate cat mai bune, ne-a marturisit pugilistul antrenat de Ioan Dragos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »