Gjoko Josifov, al treilea strain care paraseste Rematul in aceasta iarna

Magazin Salajean 5 ianuarie 2012 0

Gjoko Josifov, al treilea strain care paraseste Rematul in aceasta iarna Marius Morar

Dupa ce conducerea clubului a luat la finalul anului trecut decizia de a renunta la brazilianul Dos Santos si la slovacul Michal Sladecek, tehnicianul polonez Mariusz Sordyl a decis sa renunte si la macedoneanul Gjoko Josifov. Acesta evolua pe postul de centru la campioana Romaniei, post pe care mai joaca Joao Dias, Razvan Mihalcea si Andrei Laza. Cum ultimul a fost accidentat o perioada mai lunga, conducerea Rematului a luat decizia la inceputul acestui sezon sa-l readuca la echipa ce macedoneanul Josifov. Evolutiile acestuia nu au fost insa pe placul antrenorului si nici al conducerii, luandu-se astfel decizia sa se renunte la el.

Cornel Turcas, presedinte interimar

Din cauza programului foarte incarcat pe care il are in ultima perioada, Liviu Ciupe a anuntat la finalului turului Diviziei A1 la volei masculin ca renunta la functia de presedinte al campioanei Romaniei, insa va ramane alaturi de echipa si va sustine la fel de mult acest club din punct de vedere financiar.

Urmeaza ca in perioada urmatoare, Consiliul de Administratie al echipei sa numeasca un alt presedinte, insa pana atunci, Liviu Ciupe l-a instalat in functia de presedinte interimat pe Cornel Turcas, acesta ocupand la un moment dat si functia de vicepresedinte in cadrul clubului. Turcas este si angajat la Remat Salaj SA, unde ocupa tot o functie de conducere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »