Ghita Muresan si Marius Urzica, la Zalau

Magazin Salajean 5 aprilie 2012 0

Ghita Muresan si Marius Urzica, la ZalauCei doi fosti sportivi de performanta vor fi prezenti luna viitoare la Zalau, la Ziua Sportului TenarisSilcotub

Organizata pentru a doua oara in acest an, Ziua Sportului TenarisSilcotub va avea si de aceasta data ca invitati speciali nume sonore din sportul romanesc. Dupa ce la evenimentul de anul trecut, organizat in premiera de TenarisSilcotub, au fost invitate Gabriela Szabo (fosta campioana mondiala la atletism) si Diana Oprea (fosta campioana mondiala la fitness), in acest an, conducerea firmei amintite i-a invitat pe Ghita Muresan (fostul baschetbalist, singurul jucator roman care a activat in NBA) si Marius Urzica (multiplu campion mondial si european, dar si campion olimpic la gimnastica).

Editia din acest an a Zilei Sportului TenarisSilcotub se doreste a fi una internationala, alaturi de reprezentanti ai comunitatii urmand sa participe angajati din 13 tari ai Tenaris Silcotub.

Ziua Sportului este un eveniment dedicat sanatatii prin miscare, luand forma unei zile pline pe care atat cei mici, cat si cei mari o pot petrece facand sport in aer liber. TenarisSilcotub ii invita pe locuitorii orasului, de toate varstele, sa descopere beneficiile unei vieti pline in miscare, provocandu-i sa alerge la cele doua crosuri de 10, respectiv 3 km si sa se imprieteneasca cu sportul in diferite forme: fotbal, volei, baschet, competitii de familie.

TenarisSilcotub a pregatit pentru elevii si liceenii din Zalau un Program de Antrenament format din zece sedinte, care ii va invata tehnici de incalzire si antrenament si le va arata pasii spre podium. Programul de antrenament se desfasoara in perioada 26 martie

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »