Gheorghe Tadici, nemulţumit de schimbarea datei de disputare a meciului cu Universitatea Cluj

„Unii au impresia că performanţă se poate face schimbându-ţi programul de la o zi la alta”, a reacţionat managerul clubului HC Zalău

Federaţia Română de Handbal (FRH) a programat pentru luni, 11 aprilie, partida dintre Universitatea Alexandrion Cluj şi Handbal Club Zalău, motivul fiind faptul faptul că, în Sala Sporturilor „Horia Demian” se va desfăşura în acest weekend Campionatul Naţional de Badminton. Nici Sala Polivalentă din Cluj-Napoca nu poate fi pusă la dispoziţie în acest weekend, având în vedere că în perioada 16 – 17 aprilie este programat meciul de tenis dintre echipele feminine ale României şi Germaniei, din barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Feed Cup, iar pregătirile au început deja.
Tot Federaţia a venit cu o rectificare la începutul acestei săptămâni, meciul dintre „U” Alexandrion Cluj şi HC Zalău urmând să aibă loc, potrivit site-ului oficial al FRH, vineri, 8 aprilie, începând cu ora 18 şi transmis în direct de postul DigiSport. Devansarea jocului cu trei zile a stârnit nemulţumiri în tabăra zălăuană, managerul Gheorghe Tadici spunând că este anormal să faci un astfel de anunţ cu doar trei zile înaintea disputării meciului.
„Fiecare echipă îşi face un program săptămânal în funcţie de data şi ora disputării următorului meci. Noi ne-am făcut deja programul pentru această săptămână, iar meciul ştiam că se dispută luni. Este absurd ca cineva să schimbe ziua de disputare a jocului peste noapte, aşa, de dragul cuiva sau pentru a-i face cuiva poftele. Unii au impresia că performanţa se face schimbându-ţi programul de la o zi la alta”, a reacţionat Gheorghe Tadici.
HC Zalău şi CSM Râmnicu Vâlcea se află în luptă directă pentru ocuparea locului opt la finalul sezonului, o poziţie care, de altfel, nu are nicio miză în Liga Naţională, iar formaţia vâlceană ar urma să joace tot luni, de la ora 17:30, meciul cu Dunărea Brăila.

One Thought to “Gheorghe Tadici, nemulţumit de schimbarea datei de disputare a meciului cu Universitatea Cluj”

  1. antrenoru'

    Ce performanta baciu Tadici, ca aia cu Rapid? Zeci de miliard pt. locu 8?

Leave a Comment