Gheorghe Tadici, manager HC Zalau: Nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei

Magazin Salajean 11 octombrie 2010 0

Gheorghe Tadici, manager HC Zalau: Nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei

HC Zalau s-a aflat la conducere din primul pana in ultimul minut in meciul de sambata, cu HCM Roman, iar pe final Gheorghe Tadici si-a permis sa introduca in teren si jucatoarele aflate pe banca de rezerve

HC Zalau – HCM Roman 24 – 20 (13 – 8)

HC Zalau: Mirela Nichita, Mihaela Cheta – Adriana Holhos (1), Mariana Cristoaica, Florina Turcas (1), Elena Babeanu (4), Alina Czeczi (4), Nicoleta Molfea (6), Andrada Trif, Crina Ailincai, Cristina Sanda, Florina Ciobanu, Georgiana Ciuciulete (7), Ana Maria Somoi (1). Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Radulescu.

HCM Roman: Gabriela Cristescu, Andreea Pocoloser, Ana Horobet (2), Ana Maria Dudescu, Ana Maria Iuganu (3), Luciana Marin (2), Oana Pop (1), Claudia Strungaru (1), Roxana Varga (4), Amelia Busuioceanu (5), Marinela Gherman (1), Carmen Stoleru. Antrenor: Cornel Badulescu.

HC Zalau a obtinut sambata dimineata, in Sala Sporturilor din Zalau, al treilea succes din actualul sezon, invingand cu scorul de 24 – 20 HCM Roman. Echipa pregatita de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu a condus din primul pana in ultimul minut de joc, cea mai mare diferenta de scor fiind de opt goluri. In prima parte diferenta a fost de 2 – 3 goluri, 5 – 3 in minutul zece, 8 – 5 in minutul 16 si 10 – 7 in minutul 24.

Pe finalul reprizei, diferenta a crescut la cinci goluri, scorul pauzei devenind 13 – 8. HC Zalau a continuat sa domine jocul in repriza a doua, iar cu sase minute inainte de final avea un avans de opt goluri, 24 – 16, moment in care Tadici a introdus in teren si jucatoarele de rezerva. Oaspetele au profitat de acest lucru si s-au apropiat la patru goluri pe final, 24 – 20. Dupa cum s-a vazut, inca de la prima repriza am dominat jocul. Sigur ca diferenta de scor nu spune exact realitatea care a fost in teren. Era normal sa dau o sansa si junioarelor din echipa sa joace, si, in aceasta conjuctura, imediat jocul s-a strans.

Nu cred ca s-a pus niciun moment problema invingatoarei. Sunt doua puncte importante pe care le-am realizat cu o echipa buna care are obiectiv de cupa europeana si, ca atare, sunt multumit de majoritatea jucatoarelor. Sigur, am avut si anumite sincope in joc si anumite greseli, in principal tehnice, dar in general echipa a luptat si a vrut sa stearga impresia nefavorabila care a lasat-o dupa ultimul joc de la Constanta, a declarat la finalul meciului Gheorghe Tadici.

Pentru echipa managerului Gheorghe Tadici urmeaza miercuri partida de la Otelul Galati, apoi doua confruntari in cupele europene, ambele pe teren propriu, vineri de la ora 17, respectiv sambata, de la ora 11, in fata formatiei din Luxemburg, HB Dudelange, contand pentru turul doi din Cupa EHF.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »