Gheorghe Tadici, manager HC Zalău: „Fetele au respectat sarcinile trasate înainte de meci doar în proporţie de 50 la sută”

HC Zalău a suferit vineri seara prima înfrângere pe teren propriu după mai bine de un an, fiind învinsă cu scorul de 16 – 20 de Corona Braşov, formaţie cu un lot mult schimbat faţă de sezonul trecut. Adversara Zalăului a condus aproape pe tot parcursul meciului, la pauză având avantaj de două goluri, 11 – 9.
Vizibil dezamăgit de prestaţia jucătoarelor sale, Gheorghe Tadici a afirmat că acestea nu au respectat sarcinile trasate înainte de meci decât în proporţie de 50 la sută.
„Un meci greu, aşa cum m-am aşteptat, mai ales că Braşovul are câteva jucătoare cu experienţă, componente ale echipei naţionale. Îmi pare rău că fetele noastre nu au avut răutatea şi ambiţia pe care speram să o aibă în acest joc. Am greşit mult în faza de apărare, iar în atac am jucat fără Dragut, fără extreme şi fără pivotul Raluca Irimia. Cu trei, patru „flori”, este greu să învingi o echipă de valoarea Coronei Braşov. Fetele au respectat sarcinile trasate înainte de meci doar în proporţie de 50 la sută. Nu am avut nicio jucătoare lucidă în teren. Pe de altă parte, am întâlnit o echipă cu un buget foarte mare, care îşi permite să plătească juctoarele în avans. Probabil, la Braşov nu există Curte de Conturi”, a declarat managerul Zalăului.
Tadici a arătat cu degetul şi spre brigada de arbitri formată din Valentina Călina şi Claudiu Belean, arbitri care au oficiat la Zalău în urmă cu doi ani, tot la un meci cu Corona Braşov, pierdut cu 21 – 28 de HC Zalău.
„Aceşti doi domni arbitri ne-au fluierat ultima dată acasă în urmă cu doi ani, tot la un meci cu Braşovul, iar adversarele noastre au avut şi astăzi „faza a doua” bine pregătită. Nu ştiu cum s-a întâmplat ca aceeaşi arbitri să ne oficieze după doi ani la acelaşi meci. Probabil, Braşovul are locuri mult mai atractive decât Zalăul, a fost reacţia lui Tadici.
De acealaltă parte, Costică Buceschi, tehnicianul Coronei Braşov, a afirmat că experienţa anumitor jucătoare din echipa sa a făcut ca balanţa să se încline în favoarea formaţiei braşovene.
„A fost un meci foarte disputat, care s-a bazat pe contacte fizice. Nu au fost faze spectaculoase, dar a fost o încrâncenare extraordinară chiar şi la mijlocul terenul. Jucătoarele şi-au dorit foarte mult să câştige, indiferent despre ce echipă vorbim şi cred că experienţa anumitor jucător din echipa noastră a făcut ca balanţa să se încline în favoarea Coronei Braşov. Noi ne-am apărat foarte bine, iar Zalăul a ratat şi câteva aruncări de la şapte metri. HC Zalău are multe jucătoare tinere, care sper să progreseze în viitor şi să ajungă la echipa naţională. Atât echipa Zalăului, cât şi cea a Braşovului sunt două formaţii alcătuite doar din jucătoare românce, iar prin acest meci, cred că am demonstrat că şi handbalistele din România au valoare. Noi avem o echipă schimbată în proporţie de 80 la sută. Din lotul vechi au rămas doar extremele, pivotul Georgiana Ciuciulete şi portarii. Încercăm să facem o echipă competitivă, care să lupte pentru medalii. Mi-aş dori ca această echipă să ajungă să evolueze în grupele Cupei EHF, fiindcă avem nevoie de astfel de jocuri”, a declarat Buceschi.
HC Zalău va evolua marţi, începând cu ora 11, pe terenul echipei SCM Craiova, iar sâmbătă, de la aceeaşi oră, va întâlni pe teren propriu formaţia turcă, Ankara Yenimahalle, în cadrul manţei tur din turul doi preliminar al Cupei EHF.

foto: inroman.ro

4 Thoughts to “Gheorghe Tadici, manager HC Zalău: „Fetele au respectat sarcinile trasate înainte de meci doar în proporţie de 50 la sută””

  1. Eterna proveste ne a batut o echipa cu buget Mai mare ne au furat arbitrii te a batut o echipa cu antrenor de handbal care da indicatii la time out nu Isi apostrofeaza jucatoarele

  2. Anonim

    Tadiciu asta mai bine sar retrage in pensie undeva sa nu crape naibi pe la ceva meci.

  3. Anonim

    Cand se retrage Tadici ,la Zalau se termina cu handbalul, smecherasilor buni de gura! Si nu o sa mai aveti ce comenta toti ” pierde vara” ! Cei de la Cluj sau Braila ce sa mai zica ?Sau Baia Mare , Ploiesti,Constanta, Cisnadie(investitii de 3-4 ori mai mari decat Zalaul) Forza. Tadici si HCZ!!! Sa moara carcotasii ,mancatori de rahat…!

  4. suporter care stie

    „Schimbarea sefului ,bucuria prostului ” ! Plecarea lui Tadici ,inceputul sfarsitului unuia din putinele branduri pe care le are la nivel national Salajul! Oameni- santajisti recunoscuti in Zalau ,distrug tot ….ce este bun pentru aceasta comunitate…!Pacat!

Leave a Comment