Gheorghe Tadici, după egalul cu Vâlcea: „Ne compromitem şansa de a juca în play-off”

HC Zalău a obţinut sâmbătă doar un punct din duelul cu ultima clasată a Ligii Naţionale de handbal feminin, 25 – 25 pe teren propriu, împotriva formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea. Aşa cum era normal, managerul Gheorghe Tadici s-a arătat dezamăgit de evoluţia echipei sale, afirmând la finalul jocului că şansele la calificarea în play-off devind tot mai reduse.

„S-a greşit foarte mult. Am avut 11 pase la intercepţie şi nouă atacuri din situaţie de unu la unu ratate. Ştiam că este un joc dificil, pentru că echipa este într-o oarecare scădere de formă. Crina Pintea, blamată de toată lumea, era o soluţie pe faza de apărare, iar lipsa ei se simte. Pera a marcat toate aruncările de la şapte metri, dar a şi irosit multe ocazii, alături de Constantinescu. Nu am reuşit să finalizăm ocaziile avute nici în superioritate numerică. Am condus la un moment dat cu 20 – 18, când trebuia să ne desprindem decisiv, dar au intervenit pasele la intercepţie, care s-au transformat în goluri pentru formaţia adversă. Avem probleme, în continuare, cu evoluţia portarilor. Pe de altă pare, linia lor de nouă metri nu se compară cu ce avem noi la echipă. Avem doar trei, patru jucătoare care muncesc, iar în acest mod nu se poate. Ne compromitem şansa de a juca în play-off, mai ales că urmează câteva jocuri foarte dificile acasă”, a declarat Tadici la finalul jocului cu Râmnicu Vâlcea.
De cealaltă parte, antrenoarea „oltencelor”, Simona Gogîrlă, consideră că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri. „După evoluţia pe care a avut-o echipa mea, speram mai mult de la acest meci. Nu sunt omul care să dau vina pe arbitri, dar, de data aceasta, pot spune că am fost dezavanajaţi sută la sută. În primul rând, jucăm pentru noi şi este foarte dureros când cineva îţi taie craca de sub picioare. Am mai spus, nu îmi place să dau vine pe altcineva, dar astăzi au câştigat arbitri”, a precizat fosta componentă a echipei naţionale.
Pentru HC Zalău urmează partida din deplasare, cu CSM Ploieşti, sâmbătă, 15 februarie.

Leave a Comment