Gheorghe Tadici: Domnul Berbecaru a facut public doar ce a vrut din acel mesaj

Magazin Salajean 6 februarie 2012 0

Gheorghe Tadici: Domnul Berbecaru a facut public doar ce a vrut din acel mesaj

La o zi dupa meciul pierdut de HC Zalau, pe teren propriu, scor 24 – 25 in fata celor de la HC Dunarea Braila, presedintele Oltchimului, Petre Berbecaru, a facut public un mesaj primit de la Gheorghe Tadici, in noaptea de miercuri spre joi. Potrivit presedintelului de la Olchim, Tadici i-ar fi acuzat in acel mesaj pe oficialii valceni de faptul ca ar avea legatura cu delegarea celor doi arbitri din Valcea, Danulet si Iordache, la meciul de miercuri, de la Zalau.

Managerul Gheorghe Tadici a recunoscut ca i-a trimis un sms presedintelui Berbecaru, in noaptea de dupa meci, insa sustine ca mesajul publicat de oficialul valcean nu ar fi fost complet. Domnul Berbecaru a facut public doar ce a vrut din acel mesaj. Intr-adevar, i-am trimis un mesaj, pentru ca in acea noapte eu nu am dormit decat doua ore. Era normal sa fiu afectat, la fel cum au fost si o parte din jucatoare. L-am atentionat insa pe domnul Berbecaru si-l rog si acum sa-si vada barna din ochii lui si sa lase paiul din ochii altora. Sa lase invidiile la o parte, pentru ca daca ma apuc eu sa vorbesc, in mod cert va fi afectat si clubul, dar si multe alte persoane. E motivul pentru care ma tot abtin, dar pana intr-o zi, a precizat tehnicianul echipei zalauane, care a antrenat campioana Oltchim in perioada 2006 – 2008, clubul valcean avand cele mai bune rezultate cu Gheorghe Tadici pe banca, castigand cinci trofee.

Handbalul nu s-a nascut la Zalau, cum are impresia multa lume

Fostul selectioner al Romaniei a tinut sa le raspunda si celor care facut tot felul de comentarii negative la adresa clubului, dupa infrangerea in fata Brailei. Handbalul nu s-a nascut la Zalau, asa cum are impresia multa lume. Ma straduiesc sa-mi fac treaba la fel de profesionist ca acum 20 sau zece ani. Insa, in performanta si in sport obtii victorii, dar apar si infrangeri, chiar la cluburi mai mari decat noi. Nu am sa-mi schimb politica adoptata de 30 de ani, aceea de a creste jucatoare, de grija unora sau a altora. Sigur ca alte echipe, cu bugete mult mai mari decat al nostru, pot sa nu aplice aceasta regula si sa transfere jucatoare valoroase si cu experienta din tara si din strainatate. Sunt foarte multumit daca termin in primele patru, iar daca vom termina pe podium, cu atat mai bine. Este o diferenta intre noi si alte echipe din Liga Nationala, pe care trebuie sa o vedem si sa o recunoastem. Este usor sa spui ia mercenare, fara sa dai nici macar un leu. Cu alte cuvinte, comentariile acelor < carcotasi >, care au aparut dupa meciul cu Braila, nu ma intereseaza. Probabil ca unora le este greu sa intoarca capul in spate si sa vada performantele acestei echipe. Mie mi-e greu doar sa le enumar, dar sa mai si traiesti toate aceste performante, cu cupe europene castigate, cu campionate castigate si cupe ale Romaniei, cu semifinale de cupe europene si multe jucatoare promovate la echipele nationale de junioare, tineret si senioare. Cine nu suporta acest club, sa nu treaca pe la sala atunci cand sunt meciuri si sa nici nu citeasca presa, atunci cand avem rezultate. Sa o citeasca doar atunci cand avem esecuri, pentru a avea satisfactii. Cred insa si simt, prin oamenii cu care ma intalnesc pe strada, ca majoritatea oamenilor din Zalau ne apreciaza. Atat timp cat simtim caldura oamenilor si a autoritatilor locale mergem inainte, a mai afirmat managerul echipei zalauane.

Multe orase si-ar dori sa aiba doua echipe, cum sunt HC Zalau si Remat Zalau

Gheorghe Tadici este de parere ca multe alte orase din tara, si-ar dori sa se mandreasca cu doua echipe cum e cea de handbal si de volei a Zalaului. Cred ca multe alte orase, si-ar dori sa aiba doua echipe cum sunt HC Zalau si Remat Zalau, pentru a se putea mandri cu ele. Meritul pentru ambele echipe este al autoritatilor judetene si locale. Fara sprijinul consistent atat al Consiliului Judetean, pentru echipa de handbal, cat si al Consiliului Local, pentru echipa de volei, nu s-ar mai vorbi atat de mult de Zalau, asa cum se vorbeste acum, prin performantele celor doua cluburi, a incheiat antrenorul echipei HC Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »