Gheorghe Tadici, cel mai vechi membru în Consiliul de Administraţie al FRH

Printre cei 14 membri aleşi luni în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal se află şi managerul Gheorghe Tadici, acesta fiind la al şaselea mandat

Chiar dacă au fost aleşi preşedintele şi vicepreşedinţii Federaţiei Române de Handbal, conform statului, aceştia nu pot conduce handbalul românesc fără un Consiliu de Administraţie. Astfel, în cadrul Adunării Generale de luni, unde au fost prezente197 de cluburi din cele 201 cu drept de vot, au fost votaţi şi cei 14 membri ai Consiliului de Administraţie.
Foarte ciudat este faptul că, între cele 14 nume, se regăsesc nu mai puţin de şapte foşti sau actuali arbitri, nemaifiind niciodată un număr atât de mare în CA. Din noul Consiliu de Administraţie fac parte: Jean Mateescu, Alin Cârligeanu, Gheorghe Bejinariu, Doru Manea, Vasile Pavel, Marius Barcan şi Toma Pleşca.
Din rândul antrenorilor care activează în Liga Naţională, doar doi au fost aleşi în CA, Gheorghe Tadici şi Ioan Băban, antrenorul celor de la CSM Cetate Deva.
Managerul echipei HC Zalău este la al şaselea mandat în Consiliul de Administraţie, fiind cel mai vechi om din lumea handbalului românesc în conducerea FRH. „Sunt onorat să fiu reales în Consiliul de Administraţie al federaţiei. Înseamnă că lumea bună a handbalului românesc apreciază, în continuare, ce am făcut pentru acest sport”, a afirmat tehnicianul zălăuan.
Mariana Târcă, fosta antrenoare a Coronei Braşov, a fost aleasă, şi ea, în conducerea FRH, având cele mai multe voturi în Adunarea Generală de luni – 111.
Ceilalţi patru membri sunt: Daniel Kotecz (director sportiv HCM Baia Mare), Ioan Ciobanu (manager Ştiinţa Bacău), Flaviu Sâsâeac (preşedinte Potaisa Turda) şi Liviu Guleş, prezebt la adunarea generală în calitate de delegat al echipei HC Vaslui.

Leave a Comment