Gheorghe Tadici a renuntat la doua jucatoare

Magazin Salajean 4 noiembrie 2010 0

Gheorghe Tadici a renuntat la doua jucatoare

Dupa meciurile din cupele europene si dupa ultimele doua etape din Liga Nationala, managerul zalauan ar putea renunta la alte trei jucatoare

Desi nu au trecut decat sapte etape din actualul sezon al Ligii Nationale de handbal feminin, managerul echipei HC Zalau, Gheorghe Tadici, a decis sa renunte la serviciile jucatoarelor Ioana Tamas si Ecaterina Nita. Noi avem nevoie de caractere la echipa. Tamas nu s-a ridicat la nivelul echipei si nu mai putem astepta inca doi ani pana cand ar fi ajuns probabil la nivelul dorit. Nita este o jucatoare care nu stie sa lupte. Este o jucatoare care se plange dupa orice accidentare, ne-a declarat Gheorghe Tadici. Cele doua jucatoare nu-si vor rezilia contractul cu clubul zalauan, urmand sa fie doar impumutate la alte echipe. Ioana Tamas a fost impumutata in Divizia A la SC Muresul Targu Mures, in timp ce Ecaterina Nita se afla in probe la CSM Ploiesti, echipa ce evolueaza tot in al doilea esalon. Tehnicianul echipei zalauane a mai afir-mat ca exista posibilitatea ca pana la finalul acestui an sa mai renunte la doua, trei jucatoare. Dupa ultimele doua etape probabil o sa mai renuntam la doua, trei jucatoare. Cheltuielile sunt mari si nu ne permitem sa tinem jucatoare doar de dragul de a avea un lot numeros. Avand in vedere ca este perioada de criza, trebuie sa gestionam foarte bine bugetul pe care-l avem.

Dubla cu sarboaicele se va juca tur – retur

La fel ca in turul doi din Cupa EHF, cand HC Zalau e eliminat formatia luxemburgheza HB Dudelange, clubul zalauan a cerut clubului sarb RK Zajekar sa dispute ambele manse din turul trei la Zalau. Din pacate, oficialii zalauani s-au lovit de refuzul sarbilor, care au venit cu o alta varianta: ambele meciuri sa se dispute in Serbia. Clubul zalauan nu a fost de acord, in special presedintele Tiberiu Marc, care a dorit sa le ofere zalauanilor un spectatol de calitate, avand in vedere ca echipa sarba este una cu jucatoare experimentate, care au evoluat ani la rand in cupele europene. Nu am ajuns la o intelegere cu ei, astfel ca se va juca tur – retur. Acest lucru s-a stabilit ieri (n.r. marti) in Consiliul Director. Domnul Marc a tinut sa jucam un meci la Zalau, pentru spectatori. Zajekar este o echipa buna, care a fost eliminata din grupele preliminare ale Ligii Campionilor de Debrecen. Au noua – zece jucatoare de lot national. In Serbia este un fel de Oltchim al Romaniei, a spus Tadici. Astfel, mansa tur va avea loc duminica viitoare, la Zalau, de la ora 11, urmand ca returul sa se joace in data de 20 noiembrie, in Serbia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »