Gheorghe Ionescu, antrenor CSM Ploiesti: Nu ne dorim sa amanam meciul cu HC Zalau

Magazin Salajean 17 februarie 2012 0

Gheorghe Ionescu, antrenor CSM Ploiesti: Nu ne dorim sa amanam meciul cu HC ZalauSambata, ora 11, Sala Avram Iancu Zalau

HC Zalau – CSM Ploiesti

Etapa a XVI-a din Liga Nationala de handbal feminin a programat maine si duelul dintre HC Zalau, ocupanta locuui secund si CSM Ploiesti, formatie clasata pe locul sapte. Chiar daca, pe unele drumuri se circula, in continuare, foarte greu din cauza zapezii care a acoperit carosabilul, antrenorul echipei ploiestene, Gheorghe Ionescu, ne-a precizat ca va face tot posibilul sa ajunga in timp util la Zalau, impreuna cu jucatoarele sale. Se pare ca vom putea ajunge la Zalau, pentru ca, am inteles ca drumul intre Ploiesti si Zalau nu este blocat. Nu vrem sa amanam meciul, pentru ca nu-mi plac partidele amanate. Nici pentru Zalau nu ar fi convenabila amanarea meciului. Oricat am fi de rivali, trebuie sa inteleg ca Zalaul va juca si in cupele europene si va avea un program extrem de incarcat, ne-a declarat antrenorul formatiei CSM Ploiesti.

Cat priveste jocul de maine, Ionescu a declarat ca Zalaul este favorita, dar jucatoarele sale vor face tot posibilul pentru a produce o surpriza. Orice meci este important pentru noi, dar trebuie sa vedem si valoarea adversarului. Zalaul ne-a invins si in meciul tur si este clar ca are prima sansa. Nu venim insa la Zalau sa ne dam la o parte, a mai afirmat Gheorghe Ionescu.

Managerul Gheorghe Tadici, ne-a precizat ca, in cazul in care echipa din Ploiesti nu va ajunge la ora stabilita, partida se va amana cu cel mult 48 de ore. Cei de la Ploiesti isi doresc sa ajunga la meci. Insa, in cazul in care vor intampina probleme pe drum si nu vor ajunge la ora stabilita, vom amana meciul pentru duminica sau cel mult pentru ziua de luni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »