Georgiana Ciuciulete, inca doi ani la HC Zalau

Magazin Salajean 3 mai 2012 0

Georgiana Ciuciulete, inca doi ani la HC ZalauClubul manageriat de Gheorghe Tadici se poate baza, cel putin inca doua sezoane, pe capitanul de echipa Georgiana Ciuciulete, care si-a prelungit in aceasta saptamana contractul cu HC Zalau pana in 13 iunie 2014.

Transferata la HC Zalau in sezonul 2006 – 2007, de la Oltchim Ramnicu Valcea, Georgiana Ciuciulete a evoluat la gruparea zalauana sub forma de imprumut pana in 2010, cand a semnat un contract valabil pe doi ani. Datorita seriozitatii de care a dat dovada atat la antrenamente, cat si in partidele oficiale, Georgiana Ciuciulete a devenit in scurt timp o jucatoare de baza in echipa zalauana, fiind desemnata la un moment dat chiar capitan de echipa. Avem cinci jucatoare ale caror contracte expira in aceasta vara, insa cel mai mult ma intereseaza sa ramana trei dintre ele. Cu Georgiana Ciuciulete am ajuns deja la o intelegere si si-a prelungit contractul pentru inca doi ani cu HC Zalau. Este o jucatoare valoroasa, cu caracter, de care avem nevoie. Ma bucur ca am ajuns la o intelegere. Si cu celelalte doua jucatoare pe care ni le dorim in continuare la echipa suntem foarte aproape de a semna prelungirea contractului, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Pana in acest moment, Georgiana Ciuciulete, care evolueaza pe postul de pivot la HC Zalau, a marcat 111 goluri in Liga Nationala, iar in cupele europene are 42 de reusite.

La final de contract cu HC Zalau se mai afla portarul Mirela Nichita si jucatoarele de camp Ana Maria Somoi, Nicoleta Molfea si Mariana Cristoaica.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »