Georgiana Ciuciulete, convocata la lotul national pentru amicalele din Franta

Magazin Salajean 23 februarie 2010 0

Georgiana Ciuciulete, convocata la lotul national pentru amicalele din Franta

Lotul national de senioare al Romaniei s-a reunit ieri, la Izvorani, in vederea pregatirii meciurilor oficiale din Grupa I a preliminariilor Campionatului European de la finalul anului. Selectionerul Radu Voina a convocat 16 jucatoare pentru actiunea din Franta, insa nu va alinia echipa care a evoluat la Ultimul Campionat Mondial, urmand sa testeze mai multe jucatoare, doua fiind chiar din Divizia A, de la CSM Bucuresti. Printre cele 16 handbaliste se afla si componenta echipei HC Zalau, Georgiana Ciuciulete.

Tricolorele se pregatesc doua zile la Izvorani, dupa care vor pleca spre Franta, unde in 25 si 27 februarie vor sustine doua meciuri de verificare in fata reprezentativei Frantei, formatie ce a fost invinsa cu scorul de 25 – 22 de Rusia, in finala Campionatului Mondial de anul trecut. Romania va sustine urmatorul meci din grupa preliminara in 31 martie, la Zaporoje, impotriva Ucrainei, urmand ca in 3 aprilie sa aiba loc partida retur, la Buzau. Va urma in 26 – 27 mai meciul din deplasare cu Portugalia, apoi in 29 – 30 mai, pe teren propriu, cu Elvetia. Romania se afla pe primul loc in Grupa I, dupa ce a invins Portugalia (27 – 23) si Elvetia (39 – 18).

Lotul convocat de antrenorul Radu Voina este urmatorul: portari – Mihaela Smedescu (Oltchim Ramnicu Valcea), Mihaela Ialomiteanu (CSM Cetate Deva); jucatoare de camp – Nicoleta Dinca (U Jolidon Cluj), Daniela Strat (CSM Bucuresti, liga a II-a), Florina Barsan Chintoan (U Jolidon Cluj), Georgiana Ciuciulete (HC Zalau), Magda Paraschiv (U Jolidon Cluj), Andreea Cruceanu (CSM Bucuresti, liga a II-a), Clara Vadineanu (Oltchim Tamnicu Valcea), Carmen Cartas (CSM Cetate Deva), Florina Zamfir (Tomis Constanta), Ada Moldovan (Dunarea Braila), Simona Vintila (U Jolidon Cluj), Adriana Tacalie (Otelul Galati), Patricia Vizitiu (Oltchim Ramnicu Valcea) si Melinda Geiger (HCM Stiinta Baia Mare).

Crina Ailincai si Andrada Trif, la lotul national de tineret

Tot in aceasta saptamana, lotul national de tineret va efectua timp de sapte zile un stagiu de pregatire la Baia Mare, printre jucatoarele convocate de antrenoarele Mariana Tirca si Gabriela Manea fiind si doua handbaliste de la HC Zalau, Crina Ailincai si Andrada Trif. Nationala de tineret va sustine si patru jocuri amicale, unul impotriva selectionatei cluburilor de junioare din Baia Mare, unul impotriva echipei U Jolidon Cluj si doua impotriva formatiei locale, HCM Baia Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »