George Petcut s-a transferat la FCM Targu Mures

Magazin Salajean 21 decembrie 2010 0

George Petcut s-a transferat la FCM Targu MuresFostul capitan al echipei FC Silvania a primit sambata acordul de transfer de la clubul simleuan si celelalte acte necesare pentru a putea face pasul la formatia din Liga I, FCM Targu Mures. Contractul cu formatia de pe malul Muresului urmeaza sa-l semneze in 6 ianuarie, cand antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a programat reluarea pregatirilor. Mijlocasul George Petcut ne-a declarat ca-si doreste sa debuteze cat mai repede in Liga I, spunand ca acest lucru trebuia sa-l faca chiar mai repede. Ma bucur ca s-au inteles cele doua conduceri si sper sa debutez cat mai repede in Liga I. Am si eu o varsta si poate trebuia sa fac acest pas chiar mai repede. Le multumesc celor de la FC Silvania ca nu s-au impotrivit acestui transfer si vreau sa le urez pe aceasta cale atat celor din conducere, cat si jucatorilor si suporterilor Sarbatori Fericite!, a declarat fostul capitan de sub Magura.

FCM Targu Mures va incepe pregatirile pentru retur in data de 6 ianuarie, urmand ca zece zile mai tarziu, echipa sa plece intr-un stagiu de pregatire in Antalya.

Simleuanii cer sprijin de la Consiliul Judetean

Aflata aproape in imposibilitatea de a incepe returul, dupa ce a aflat ca trebuie sa achite o restanta de 25.000 de euro catre Gloria Bistrita, datorie pe care ar fi trebuit sa o plateasca Somesul Satu Mare, conducerea echipei FC Silvania spera ca macar in 2011 sa se bucure de sprijinul Consiliului Judetean Salaj. Daca pana acum ne-am descurcat cumva, acum este foarte important sa primim sprijin din partea Consiliului Judetean. Daca nu intervenea acea datorie catre Gloria Bistrita, ar mai fi fost cumva, dar asa ne va fi foarte greu sa incepem returul. Cred ca este un lucru normal sa fim ajutati de Consiliul Judetean, avand in vedere ca reprezentam Salajul, nu numai orasul Simleu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »