George Guset si Razvan Pop, medaliati cu bronz la Campionatele Nationale de sala

Magazin Salajean 2 martie 2010 0

George Guset si Razvan Pop, medaliati cu bronz la Campionatele Nationale de sala

Cu o aruncare ce a masurat 14,41 metri, sportivul legitimat la CSM Zalau a stabilit record personal la aruncarea greutatii, in timp ce atletul de la LPS Avram Iancu a ocupat locul trei in proba de 3.000 de metri

Campionatele Nationale de sala au avut loc la finalul saptamanii trecute, la Bucuresti, fiind prezenti 280 de atleti de la 97 de cluburi din tara, 179 la masculin si 101 la feminin. Printre participanti s-au aflat si patru sportivi zalauani, unul de la CSM Zalau, unul de la LPS Avram Iancu Zalau si doi de la CSS Zalau.

Niciunul dintre ei nu sunt seniori, George Guset (CSM Zalau) si Razvan Pop (LPS Avram Iancu Zalau) evoluand la tineret, in timp ce Ioana Dan si Dan Mirsidan sunt inca juniori I. Din 13 participanti la proba de aruncarea greutatii, Guset jr. s-a clasat pe locul sase la seniori, cu o aruncare ce a masurat 14, 41 metri, in timp ce la tineret a castigat medalia de bronz. Cu aceasta aruncare, sportivul pregatit de Gheorghe Guset si Lorena Boberschi a realizat si record personal, ultima sa aruncare fiind de 14,07 metri.

Avand in vedere ca din luna octombrie nu am mai facut pregatire specifica eu spun ca rezultatul este peste asteptari, a afirmat tatal sportivului, Gheorghe Guset. Tot pe locul trei si tot la tineret s-a clasat si atletul de la LPS Avram Iancu Zalau, Razvan Pop, cu timpul de opt minute, 26 de secunde si cinci sutimi, in proba de 3.000 de metri plat. Fiind inca juniori I, Ioana Dan s-a clasat pe locul 12 in proba de 1.500 de metri si pe locul 13 in proba de 3.000 de metri, in timp ce Dan Mirsidan a ocupat locul 18 la 1.500 de metri si locul 16 la 3.000 de metri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »