George Guset si Paula Todoran, medaliati cu aur la Campionatul National Universitar

Magazin Salajean 23 mai 2012 0

George Guset si Paula Todoran, medaliati cu aur la Campionatul National UniversitarFederatia Romana de Atletism, in parteneriat cu Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca a organizat, la finele saptamanii trecute, editia din acest an a Campionatelor Nationale Universitare. Au participat sportivi-studenti de la diferite Universitati din tara, printre care si zalauanii George Guset si Paula Todoran, ambii legitimati la Clubul Sportiv Municipal Zalau, Guset jr. fiind student la Universitatea Spiru Haret, iar Paula Todoran la Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad.

George Guset a concurat in proba de aruncare a greutatii, clasandu-se pe prima treapta a podiumului, cea mai buna aruncare a sportivului zalauan masurand 16,18 metri. Guset jr. a fost urmat in clasament de Dan Glogovetan (14,38 m) si Serban Vlad (13,43 m), ambii de la UBB Cluj.

Paula Todoran a luat startul in proba de 10.000 metri, cursa pe care a terminat-o pe primul loc, cu timpul de 36 de minute, 33 de secunde si 70 de sutimi. Locul doi a fost ocupat de pitesteanca Oana Mircea, cu timpul de 36 de minute, 47 de secunde si 39 de sutimi, iar pe ultima treapta a podiumului s-a situat targovisteanca Denisa Dragomir, care a terminat cursa intr-un timp de 37 de minute, 14 secunde si 27 de sutimi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »