George Guset a stabilit un nou record personal

Magazin Salajean 12 august 2011 0

George Guset a stabilit un nou record personal

Chiar daca nu a reusit sa urce pe podium la finalul probei de aruncare a greutatii, sportivul legitimat la CSM Zalau, George Guset, a stabilit un nou record personal la Campionatul National de atletism, rezervat seniorilor, organizat marti si miercuri, la Bucuresti.

Aflat in primul an la seniori, Guset jr. a aruncat bila de 7,260 kg 16, 29 metri, imbunatatindu-si recordul personal cu mai bine de o jumatate de metru, dupa ce, in sezonul trecut cea mai buna aruncare a fost de 15, 76 metri. Este un rezultat bun. George a progresat foarte mult. Putea sa-l depaseasca pe Sergiu Ursu, insa s-a vazut lipsa concursurilor in acest an, ne-a precizat antrenoarea Lorena Boberschi.

Pe primul loc la aceasta proba s-a clasat Laurentiu Popa, de la CSM Giurgiu, cu o aruncare ce a masurat 19,26 metri, acesta fiind urmat pe podium de Mihai Grasu, de la Dinamo Bucuresti, cu o aruncare de 18,31 metri si Sergiu Ursu, tot de la Dinamo Bucuresti, cu 16,87 metri.

Dupa ce in prima zi a castigat medalia de aur in proba de 10.000 de metri, atleta Paula Todoran a luat startul si a doua zi, in proba de 5.000 metri, la finalul careia s-a clasat pe locul patru, cu timpul de 16 minute, 24 de secunde si 74 de sutimi.

La editia din acest an a Campionatelor Nationale de atletism, rezervate seniorilor au fost prezenti 270 de atleti, 116 la feminin si 154 la masculin, de la 73 de cluburi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »