Gavrila Ghilea, prefectul Bihorului: M-as bucura daca Dacian ar ajuta FC Silvania

Magazin Salajean 29 octombrie 2010 0

Gavrila Ghilea, prefectul Bihorului: M-as bucura daca Dacian ar ajuta FC SilvaniaOriginar din Salaj, prefectul judetului Bihor, Gavrila Ghilea, a avut un rol important in transferul lui Dacian Nastai la FC Silvania. Avand in vedere ca Ghilea este si principalul finantator al echipei din Liga a III-a, Luceafarul Oradea, pe care Dacian a pregatit-o in acest sezon, revenirea antrenorului satmarean pe banca simleuanilor nu se putea realiza decat cu acordul prefectului bihorean.

Acesta insa nu s-a impotrivit, din contra, a precizat ca are o simpatie pentru FC Silvania si s-ar bucura daca Nastai ar putea ajuta clubul de sub Magura. Cei de la FC Silvania si-au dorit ca Dacian sa revina la Simleu Silvaniei, fiindca el cunoaste o mare parte din echipa. Sigur ca, era nevoie sa-mi dau si eu acordul, insa nu puteam sa ma impotrivesc, avand in vedere ca am o simpatie fata de FC Silvania.

Chiar m-as bucura daca Dacian ar ajuta echipa sa-si revina, pentru ca echipa nu merita sa fie pe ultimul loc. Va spun sincer ca la ce lot are echipa din Simleu Silvaniei, ar merita sa fie in primele sase – sapte echipe, ne-a declarat prefectul Bihorului.

Dacian Nastai redebuteaza pe banca Silvaniei intr-un meci amical

Antrenorul satmarean se va afla azi pe banca formatiei Luceafarul Oradea, pentru a conduce echipa in meciul din deplasare, cu Autocatania Caransebes. Va fi ultimul pe banca gruparii bihorene, fiindca sambata se va afla la Baia Mare, unde FC Silvania va sustine un meci amical cu formatia din Liga a III-a, FCMU Baia Mare. Presedintele Silvaniei, Ioan Gurzau, spune ca Dacian a fost cel mai potrivit sa ocupe in acest moment postul de antrenor al echipei simleuane.

Am convenit impreuna cu cei din conducere sa-l aducem pe Dacian, fiindca el cunoaste deja echipa si e mult mai usor sa o redreseze. Jucatorii nu au fost suficient de mobilizati in partidele cu ACU Arad si FC Bihor, pe care trebuia sa le castigam. Am insa incredere ca Dacian ii va putea mobiliza pe baieti pentru partidele care urmeaza. Sper sa castigam meciurile de pe teren propriu si, daca ar fi posibil, chiar sa aducem puncte din deplasare, a afirmat oficialul de sub Magura.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »