Gala Sportului Salajean, prezinta tot mai putin interes?

Magazin Salajean 23 decembrie 2010 0

Gala Sportului Salajean, prezinta tot mai putin interes?

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj i-a premiat marti seara pe cei mai buni zece sportivi ai judetului Salaj. Pe langa diploma, buchetul de flori si placheta primita din partea DJST Salaj, sportivii au fost rasplatiti si cu cate o suma din partea Consiliului Judetean Salaj. La distanta foarte mare de puncte de locul doi, karateka de la CS Terrakid Zalau, Calin Marincas a fost desemnat pentru a treia oara sportivul anului in Salaj, cu 400,5 puncte. Tenismena de la CSM Zalau, Andrada Vincze, s-a situat pe pozitia secunda, cu 105,6 puncte. Podiumul a fost completat de atleta de la CSM Zalau, Paula Todoran, cu 75,6 puncte. Urmatoarele doua locuri au fost ocupate de doi sportivi de la CS Vidalis Zalau, Sergiu Druhora (37,5 puncte) si Cristian Boldut (28,5 puncte).

Aruncatorul de greutate de la CSM Zalau, George Guset, a ocupat pozitia a sasea, cu 22 de puncte, urmat de atleta Nicoleta Petrescu (dubla legitimare CSM Zalau – Rapid Bucuresti), cu 21 de puncte. Fost atlet la LPS Avram Iancu Zalau, actualmente la CSM Cluj, ateltul Razvan Pop ocupa locul opt in clasament, cu 19 puncte. Tenismenul de la CSM Zalau, Andrei Margin a acumulat 14 puncte, situandu-se pe pozitia a noua. Clasamentul este inchis de atleta Alina Nituleasa, legitimata la CSM Zalau, cu 12 puncte.

Tot in cadrul acestei gale a fost premiata si echipa de volei Remat Zalau, pentru titlul de campioana castigat in aceasta vara, reprezentantii clubului primind un trofeu si o diploma.

Chiar daca nu au fost campioane, consideram ca o diploma si o placheta meritau si celelalte trei echipe care reprezinta judetul: HC Zalau, care activeaza in Liga Nationala, calificandu-se si in cupele europene, FC Silvania Simleu Silvaniei, reprezentanta judetului in Liga a II-a si FC Zalau, care evolueaza in Liga a III-a.

Din pacate, cu toate ca a devenit o traditie ca la fiecare final de an sa fie premiati cei mai buni sportivi ai jude-tului, Gala Spor- tului Salajean pare sa nu mai re-prezinte un interes atat de mare pentru oamenii din lumea sportului salajean. Daca la editia anterioara, Sala Avram Iancu din cadrul Primariei Zalau a fost ocupata doar pe jumatate, numarul de persoane prezente la eveniment a fost si mai scazut marti seara.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »