Gabriel Gabor, la FC Zalau

Magazin Salajean 11 august 2010 0

Gabriel Gabor, la FC Zalau

Portarul care a evoluat cu FC Silvania atat in Liga a III-a, cat si in Liga a II-a ar putea evolua in sezonul urmator la FC Zalau

Chiar daca la un moment dat portarul Emil Stef parea hotarat sa lase FC Silvania pentru a pune umarul la promovarea echipei FC Zalau in Liga a III-a, la cateva zile de la revenirea din cantonament, goalkeeper-ul originar din Alba-Iulia a anuntat conducerea zalauana ca se intoarce la gruparea de sub Magura.

Astfel, ramasa cu un singur portar, Claudiu Chis, si acesta inca junior, conducerea zalauana a inceput tratativele cu alti portari. Pe lista a aparut numele lui Cristian Moldovan, care a mai trecut prin curtea formatiei zalauana, dar s-a pus in calcul si o eventuala revenire a lui Ovidiu Chereches, care a evoluat la FC Zalau si in sezonul trecut. In cele din urma, se pare ca noul goalkeeper al Zalaului va fi Gabriel Gabor, care a evoluat la FC Silvania in ultimele doua sezoane. Acesta a fost asteptat la antrenamentul de ieri, programat la ora 17, inaintea caruia a semnat contractul cu gruparea zalauana. Il asteptam azi la antrenament. In principiu este de acord, insa urmeaza sa discutam si detaliile despre transfer, ne-a declarat ieri, inaintea inchiderii editiei, antrenorul Marius Pasca.

Azi, de la ora 17, FC Zalau va sustine un nou joc de verificare pe teren propriu, in compania celor de la FC Baia Mare. Cele doua echipe au mai sustinut un amical in urma cu doua saptamani, la Baia Mare, unde formatia maramureseana s-a impus la limita, scor 1 – 0.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »