Gabriel Craciun, dat afara de la FC Zalau

Magazin Salajean 12 ianuarie 2012 0

Gabriel Craciun, dat afara de la FC ZalauJucatorul mai are contract pana in vara cu clubul, iar in cazul in care mijlocasul clujean nu va fi de acord cu rezilierea contractului, conducerea clubului FC Zalau va fi obligata sa-i plateasca in continuare salariul pana la incheierea contractului

Desi conducerea clubului a anuntat, din nou, la finalul turului, ca doreste sa intinereasca lotul echipei FC Zalau, lucrurile au stat chiar invers in pauza de iarna. Anumite persoane din conducerea clubului au anuntat ca printre jucatorii care vor parasi clubul in ceasta iarna se afla Gigi Gorga, Claudiu Cornaci si Gabriel Craciun. Insa, de suferit a avut doar ultimul, care, potrivit presedintelui Ioan Morar, nu va mai face parte din lotul pentru retur, chiar daca mai are contract pana in vara cu FC Zalau. Intr-adevar mai are contract pana in vara, dar am decis sa renuntam la serviciile lui si sa-i dam posibilitatea sa-si gaseasca o alta echipa. Mai multe vom sti insa cu exactitate luni, la reunirea lotului, a declarat presedintele clubului zalauan.

De cealalta parte, Gabriel Craciun ne-a precizat ca a fost informat de decizia pe care a luat-o conducerea, dar ca nu va fi de acord cu rezilierea contractului in orice conditii. Stiam de decizia lor, dar, deocamdata, nu vreau sa comentez prea multe. Oricum, daca nu voi fi de acord cu rezilierea contractului sunt obligati sa-mi plateasca salariul pana in vara.

Gigi Gorga si Claudiu Cornaci vor continua la gruparea de sub Meses, cel putin pana in vara, cand cei doi ar putea pune punct carierei de jucator.

Conducerea clubului a fost interesata in aceasta iarna de atacantul echipei Unirea Floresti, Marius Morar, dar, potrivit presedintelui Ioan Morar, pretentiile acestuia sunt prea mari raportat la bugetul pe care-l are FC Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »