Gabriel Barjac debuteaza in Liga I

Magazin Salajean 8 aprilie 2010 0

Gabriel Barjac debuteaza in Liga I

Comisia Centrala de Arbitri (CCA) a delegat in etapa de la finalul acestei saptamani din Liga I, doi dintre cei trei arbitri salajeni care fac parte din Lotul A. Gabriel Barjac a promovat in lotul A in toamna anului trecut, iar sambata va debuta in Liga I, urmand sa arbitreze la linie partida dintre Universitatea Craiova si Astra Ploiesti. Meciul va fi condus la centru de baimareanul Cristi Balaj, iar la prima linie de suceveanul Eugen Gheorghe. Rezerva a fost delegat Catalin Busi (Valcea), observator de arbitri, sibianul Laszlo Sajtos, iar observator de joc, timisoreanul Emeric Dembrovscki.

Tot sambata, Paul Unimatan va oficia la centru partida de sambata, dintre Otelul Galati si Gloria Bistrita. La cele doua linii va fi ajutat de argeseanul Eduard Dumitrescu si vasluianul Daniel Hulubei. Rezerva a fost delegat constanteanul Catalin Florescu, observator de arbitri, argeseanul Cornel Sorescu, iar observator de joc, constanteanul Hacic Garabet. Pentru Unimatan va fi al doilea meci in decurs de o saptamana, dupa ce, aseara, a fost rezerva la partida dintre Gloria Bistrita si Steaua Bucuresti.

Ioan Onicas, delegat la sapte meciuri din retur

Considerat unul dintre cei mai buni asistenti din tara, asistentul zalauan Ioan Onicas a arbitrat marti seara al saptelea meci din cele noua etape, cate s-au scurs pana acum in retur. Purtatorul ecusonului FIFA a facut parte din brigada care a condus meciul dintre FC Brasov si Otelul Galati, alaturi de Ovidiu Hategan (Arad) si Nagy Miklos (Cluj). Partida de marti seara a fost a patra consecutiv pentru Ioan Onicas si a treia, in decurs de numai opt zile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »