Functia de director al DJS Salaj va reveni tot PDL-ului

Magazin Salajean 3 martie 2010 0

Functia de director al DJS Salaj va reveni tot PDL-ului

Presedintele PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, a declarat ca Directia Judeteana pentru Sport Salaj va fi condusa si pe viitor tot de o persoana din cadrul partidului pe care il reprezinta

Asa cum va informam si in editia de ieri, arbitrul asistent Ioan Onicas a demisionat din functia de director coordonator al Directiei Judetene pentru Sport (DJS) Salaj, dupa o activitate ce a durat doar zece luni. Acesta ne-a precizat luni ca pasul facut a fost cauzat de programul extrem de incarcat pe care-l avea in ultima perioada. Desi contractul fostului director cu MECTS (Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului) a fost semnat pe o perioada de patru ani, presedintele PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, a declarat ca se astepta ca Ioan Onicas sa ia aceasta decizie.

Am hotarat impreuna cu domnul Onicas sa mergem pe acest drum. Am pornit de la faptul ca un om care a dezvoltat un business de succes la nivel de judet, poate sa faca ceva benefic si in sportul salajean. In timp, ne-am dat insa seama, si unul si altul, ca nu este ceea ce ne-am inchipuit. Avand in vedere ca a revenit in topul arbitrajului romanesc, in ultima perioada, s-a concentrat mai mult pe acest domeniu, iar la un moment dat simteam ca ar vrea sa retraga. Eu l-am inteles si, de aceea, nici nu l-am fortat sa ramana in aceasta functie. Oricum, ii multumesc pentru colaborare, chiar daca a fost una destul de scurta.

Lucian Bode a mai precizat ca in baza protocolului judetean dintre PDL si UDMR, postul de director al DJS Salaj revine democrat-liberalilor, intentia PDL Salaj fiind de a promova la conducerea sportului salajean tot o persoana din lumea fotbalului. Avem mai multe variante pentru aceasta functie. Va asigur insa ca cel pe care il vom propune va fi un om din lumea sportului.

Personal, as dori sa fie tot un om din lumea fotbalului. In baza ultimelor reglementari ale Legii 188/1999, privind Statutul functionarilor publici, se pare ca si noul director al DJS Salaj va avea aceasta calitate. Va reamintim ca Ioan Onicas a fost instalat in functia de director coordonator al DJS Salaj in luna mai 2009, contractul sau cu MECTS expirand vineri, 28 februarie 2010.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »