FRF vrea cu orice pret o medalie la Cupa Regiunilor

Magazin Salajean 17 iunie 2009 0

FRF vrea cu orice pret o medalie la Cupa RegiunilorMircea Sandu, presedintele FRF, a inchis ochii la faptul ca selectionata Oltenia, care reprezinta Romania la Campionatul European de amatori din Croatia, este alcatuita din fotbalisti care activeaza in al treilea esalon profesionist din tara noastra.

Lotul este compus numai din jucatori proveniti de la echipele oltenesti din Liga a III-a, in conditiile in care Statutul FRF precizeaza clar ca fotbalul amator se practica doar in campionatele organizate de AJF-uri. Cinci dintre fotbalisti au si promovat in liga secunda, cu Gaz Metan Craiova, unde au contracte anuale intre 15.000 si 20.000 de euro. Totul cu un scop: Mircea Sandu vrea sa sarbatoreasca Centenarul FRF, organizat luna trecuta, cu o medalie la Regions Cup, unde s-au calificat opt selectionate.

Tricolorii au invins in primul meci din grupa, cu 2-0 pe Privolzhie (Rusia). Miercuri, vor intalni Bratislava Region Football (Slovacia), iar sambata pe Football Center Zagreb (Croația). Selectionata Oltenia este pregatita de Sorin Patrascu (53 de ani), care detine functia de vicepresedintele al AJF Dolj si este antrenor la echipa feminina Sporting Craiova. Din delegatie mai fac parte Florin Halagian, in calitate de director tehnic, si Corneliu Costinescu, fost vicepresedinte al FRF pe probleme de amatori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »