Fotbalul „mic” din Sălaj revine în prim-plan

Prima competiţie organizată în 2016 de Asociaţia Judeţeană de Fotbal este „Cupa AJF”, care a adunat la start în acest an un număr record de echipe

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj organizează la finalul acestei săptămâni cea de-a XVII-a ediţie a Cupei care-i poartă numele, o competiţie de fotbal în sală la care vor participa atât echipe din Liga a IV-a, cât şi formaţii din Liga a V-a. În acest an, s-a înregistrat cel mai mare număr de echipe participante, 23 de cluburi şi asociaţii sportive confirmând prezenţa la eveniment.
Prima fază a competiţiei, programată duminică, se va desfăşura în patru zone: la Hida (Grupa A), la Valcău de Jos (Grupa B), la Măerişte (Grupa C) şi la Chieşd (Grupa D). Grupa A va conţine cel mai mare număr de echipe, nouă, care vor fi împărţite în două serii, urmând ca în faza finală să se califice primele două clasate din fiecare serie. Grupa B şi C va avea în componenţă câte cinci echipe, iar Grupa D va fi alcătuită din patru formaţii.
Primele meciuri sunt programate la ora 9, cu excepţia Grupei B, unde primul meci va începe la ora 10:10.
În faza finală, programată peste o săptămână, se vor califica zece echipe, care vor fi împărţite în două grupe.
Echipele înscrise la Cupa AJF: Grupa A (Seria I): CS Hida, Cetatea Buciumi, Rapid Zimbor, Cetatea Almaşu; Grupa A (Seria a II-a): Unirea Mirşid, Recolta Agrij, Largiana Românaşi, Agronova Dragu, AS Tihău; Grupa B: Luceafărul Valcău, CS Crasna, Gloria Ban, Barcău Tusa, Flacăra Halmăşd; Grupa C: Frăţia Măerişte, Silvania Cehu Silvaniei, Inter Pericei, Voinţa Horoatu Crasnei; Sportul Şimleu; Grupa D: Olimpic Bocşa, Gloria Bobota, AS Chieşd şi Voinţa Derşida.

3 Thoughts to “Fotbalul „mic” din Sălaj revine în prim-plan”

  1. Felicitari la toti cei care mai aduna zece ,cinspe baieti si se ocupa si de fotbal,ca sa nu dispara de tot!

  2. Anonim

    Cum dracu ați ticluit grupa aia cu Cehu și Pericei ?

  3. anonim

    s-a desfasurat olompiada gimnaziilor la fotbal faza judeteana.s-au straduit copiii aia sapte ore si nu scrie nimeni nimic. cateva randuri

Leave a Comment