Fotbalistii de la CNS Zalau, locul intai in Ungaria

Magazin Salajean 13 aprilie 2010 0

Fotbalistii de la CNS Zalau, locul intai in Ungaria

Cupa Ady Endre, castigata de elevii Colegiului National Silvania Zalau, poarta denumirea veche a liceului

Echipa de fotbal a Colegiului National Silvania Zalau a participat vineri la un turneu de fotbal in sala, desfasurat in Ungaria, la Csenger, intitulat Cupa Ady Endre. Ajuns in acest an la a X-a editie, turneul din Ungaria a adunat la start zece echipe. In urma tragerii la sorti, echipa CNS Zalau a fost repartizata in Seria A, unde s-a clasat pe locul I, invingand Mateszalka Gepeszti Liceum cu scorul de 3 – 1 si obtinand un rezultat de egalitate, scor 0 – 0, in fata echipei Moricz Zsigmond din Fehergyarmat.

In semifinale, elevii condusi de profesorii Marcel Berceanu si Katona Alexandru au dispus cu scorul de 4 – 0 de formatia Esze Tamas din Mateszalka. Finala au jucat-o impotriva liceului Mikszath din Balassagyarmat, castigand cu scorul de 3 – 1. La finalul meciului, Alexandru Tuser a fost desemnat golgeterul competitiei. Avand in vedere ca aceasta cupa este transmisibila, pana la editia de anul viitor se va afla in vitrina cu trofee a CNS Zalau.

Lotul CNS Zalau: Vlad Lung (cpt), Alexandru Tuser, Ovidiu Lucacel, Florin Chifa, Bogdan Moldovan, Vlad Moldovan, Andrei Sabau, Iuliu Torje, Mozes Dobrai, Bogdan Racasan si Alin Ciupe. Antrenori: Marcel Bercean si Katona Alexandru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »