Fotbal pe plaja: Echipa Romaniei a invins reprezentativa Rusiei, numarul 2 european

Magazin Salajean 15 iulie 2010 0

Fotbal pe plaja: Echipa Romaniei a invins reprezentativa Rusiei, numarul 2 european

Echipa nationala de fotbal pe plaja a Romaniei a invins marti, cu scorul de 5-3, reprezentativa Rusiei, locul doi la nivel european, in ultimul meci din cadrul Grupei C a calificarilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2011.

Golurile echipei antrenate de Stere Damasaru au fost marcate de Maciuca, Posteuca, ambii cate doua goluri, si Carauleanu.

Reprezentativa Romaniei era clasata, inaintea inceperii turneului de calificare ce se disputa la Bibione (Italia), pe locul 14 european. In urma acestei victorii, reprezentativa Romaniei a castigat grupa C din care au mai facut parte echipele Slovaciei si Andorrei.

Cele doua formatii, Rusia si Romania, erau calificate in faza optimilor de finala ale calificarilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2011, competitie care se va disputa la Roma.

In primul meci, Romania a invins, duminica, reprezentativa Andorrei cu scorul de 8-2, iar luni echipa Romaniei a dispus cu scorul de 5-3 de Slovacia.

Pentru a se califica la turneul final al Cupei Mondiale din 2011, care va fi gazduit de Roma, reprezentativa Romaniei trebuie sa acceada pana in faza semifinalelor. In cazul in care va fi eliminata in sferturile competitiei, Romania se mai poate califica daca va castiga turneul echipelor care au pierdut in aceasta faza a competitiei, iar reprezentativa Italiei, partcipanta la preliminarii, desi este calificata la turneul final, va accede in faza semifinalelor.

Tragerea la sorti a meciurilor din optimile de finala ale turneului va avea loc miercuri, iar reprezentativa Romaniei va fi cap de serie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »