Fostele glorii nu s-au pus rau cu parlamentarii

Magazin Salajean 24 august 2011 0

Fostele glorii nu s-au pus rau cu parlamentarii

La fel ca anul trecut si editia din acest an a Cupei Viitorul a inceput cu un meci intre selectionata parlamentarilor din Romania, in lotul careia se afla si deputatul Lucian Bode, si o echipa a invitatilor speciali, printre care s-au aflat si o parte din fostele glorii ale fotbalului romanesc.

In ciuda numeroaselor ocazii avute atat in prima parte, cat si in repriza secunda, fostele glorii au pierdut partida cu scorul de 4 – 2, parlamentarii avand avantaj minim inca de la pauza, 2 – 1.

Scorul a fost deschis de Mirel Olahut, iar pana la pauza, pentru parlamentari a mai inscris Valentin Savadosi. De cealalta parte, Danut Lupu a fost cel care a inscris pentru invitatii speciali, dintr-o lovitura de pedeapsa obtinuta de Vasile Jula.

Invitatii speciali s-au jucat cu ocaziile si dupa pauza, in timp ce parlamentarii i-au taxat de fiecare data cand au avut ocazia. Dinu Iancu Salajanu a marcat ambele goluri din partea secunda pentru parlamentari, iar Danut Lupu a transformat o noua lovitura de pedeapsa obtinuta tot de Vasile Jula.

Dintre fostele glorii ale fotbalului romanesc au mai fost prezente: Mihail Majearu, Adrian Bumbescu, ambii castigatori ai Cupei Campionilor Europeni cu Steaua in 1986, si Anton Dobos.

n pagina realizata de Marius MORAR

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »