Fostele glorii ale Armaturii Zalau s-au reintalnit intr-un duel pe teren sintetic

Magazin Salajean 30 decembrie 2011 0

Fostele glorii ale Armaturii Zalau s-au reintalnit intr-un duel pe teren sinteticFostii componenti ai echipei Armatura Zalau, din perioada 2003 – 2005, au putut fi urmariti miercuri dupa-amiaza, intr-un amical disputat pe terenul sintetic de la Baza Sportiva Onix, din Traian. Jucatorii, impreuna cu staff-ul tehnic, dar si cu o parte din staff-ul administrativ s-au impartit in trei echipe, jucand fiecare cu fiecare, cate zece minute. O parte dintre ei au jucat mai mult la caterinca, in timp ce altii au incercat sa-si aduca aminte de vremurile bune prin cateva jonglerii.

Initiativa acestei intalniri, prima de la disparitia Armaturii de pe harta fotbalului romanesc, a avut-o fostul director sportiv al Armaturii, Birtalan Attila, actualmente observator. In functie de cum se vor simti baietii la prima intalnire de acest gen, dar si de posibilitatile lor vom decide daca vom mai organiza astfel de intalniri. Personal, mi-as dori sa ne mai intalnim si sa depanam amintiri pentru ca am petrecut clipe frumoase inpreuna, la FC Armatura, ne-a precizat Birtalan Attila.

La intalnirea de miercuri au fost prezenti directorul tehnic, Florin Muresan, antrenorul principal, Leo Grozavu, antrenorul secund Calin Pop, delegatul Zoltan Ardelean, dar si o mare parte din jucatori, printre care: Claudiu Mutu, Cosmin Cosma, Bogdan Ungurusan, Cristian Oros, Alexandru Pop, Gigi Gorga, Marius Muntean, Gabriel Vasvari, Claudiu Cornaci, Marian Ignat, Sergiu Lonca si George Bumbut.

La intalnirea de miercuri au fost prezenti si Calin Puscas si Petre Colibanschi, insa acestia i-au privit de pe margine pe fostii lor colegi.

Ultimul meci disputat de FC Armatura Zalau in Divizia B a avut loc in urma cu sase ani, impotriva Unirii Alba Iulia, formatie condusa de pe margine la acea vreme de Cornel Talnar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »