Foste glorii ale fotbalului romanesc joaca azi pe Stadionul Municipal

Magazin Salajean 22 august 2011 0

Foste glorii ale fotbalului romanesc joaca azi pe Stadionul Municipal

Cupa Viitorul Zalau va fi deschisa si in acest an printr-un meci in care zalauanii vor avea posibilitatea

sa vada pe viu o parte dintre fostele glorii ale fotbalului romanesc

Clubul Sportiv Viitorul Zalau organizeaza in aceasta saptamana cea de-a VII-a editie a cupei care-i poarta numele, competitie la care sunt asteptati aproximativ 1.000 de copii de la 50 de cluburi din tara. La fel ca anul trecut, si editia din acest an va fi deschisa printr-un meci intre selectionata parlamentarilor din Romania si cea a invitatilor speciali ai turneului. Din cate stiu eu este cel mai mare turneu organizat in Romania in aceasta perioada. Asa cum am promis anul trecut, vom deschide si in acest an turneul organizat de Clubul Sportiv Viitorul cu o partida de fotbal intre o selectionata a parlamentarilor din Romania si o selectionata in care se vor afla si foste glorii ale fotbalului romanesc. In selectionata parlamentarilor se vor afla colegi parlamentari de la toate formatiunile politice, in timp ce din selectionata invitatilor vor face parte, printre altii, Danut Lupu, Adrian Bumbescu, Mihai Majearu, Toni Dobos, Marian Savu si Daniel Prodan. Posibil sa-l avem alaturi de noi la acest turneu si pe domnul Emeric Jenei. Sper ca va fi o bucurie pentru spectatori si pentru toti copiii participanti la acest turneu. Pana la urma, acest eveniment este o pledoarie pentru sport, pentru fotbal in special, pentru promovoarea orasului Zalau si a judetului Salaj, a declarat deputatul Lucian Bode, prezent vineri la conferinta de presa organizata de CS Viitorul Zalau.

Clubul manageriat de Daniel Sabau are un nou sponsor incepand cu aceasta competitie, Electrogrup, la sediul acestei firme avand loc si conferinta de presa dinaintea turneului. Incepand de astazi, CS Viitorul Zalau are un nou sponsor oficial. Am incheiat un contract de parteneriat pana in 2012 cu firma Electrogrup si vreau sa le multumesc oamenilor de aici care au acceptat sa colaboreze cu noi, a afirmat Daniel Sabau. Reprezentantul firmei, Tertilean Mosut, a declarat ca a ramas impresionat de modul in care se lucreaza la CS Viitorul, motiv pentru care a si luat decizia de a se alatura celorlalti sponsori. Fiind impresionat de munca si eforturile pe care domnul Daniel Sabau le depune pentru mentinerea si dezvoltarea acestui club am hotarat sa punem si noi umarul si sa-l sprijinim atat la pregatirea sportiva, cat si la organizarea de competitii sportive, dar mai ales a proiectului indraznet de a pune la punct baza sportiva de la Hereclean. Suntem mandri ca am fost alesi sponsorii clubului Viitorul. Suntem mandri ca tricourile pe care acesti copii le imbraca sunt personalizate cu numele si siglele noastre. Le dorim ca pe viitor sa acceada la competitii de nivel cat mai inalt si vreau sa-i asiguram de sprijinul nostru pe un termen cat mai lung.

La conferinta de presa a fost prezent si reprezentantul firmei Sandana, Pavel Sabau, care a dezvaluit ca a avut emotii in urma cu cateva luni, nestiindu-se care sunt sursele de finantare ale acestui turneu. Asa cum ne-am obisnuit in fiecare an, orasul nostru parca se anima de participarea acestor sute de copii care vin din toate colturile tarii. Aveam emotii in urma cu cateva luni fiindca ma gandeam oare care vor fii solutiile gasite de Daniel Sabau, dar iata ca si de data aceasta a gasit solutia pentru buna organizare a acestui turneu. Cu aceasta ocazie vreau sa felicit reprezentantii firmei Electrogrup si sa le multumesc ca s-au aliat clubului Viitorul.

Partida dintre selectionata parlamentarilor si cea a invitatilor speciali va avea loc in aceasta dupa-amiaza, de la ora 18, pe Stadionul Municipal din Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »