Fosta campioana cu Silcotub Zalau, Sorina Mihaela Tite a ajuns actrita in Italia

Magazin Salajean 9 martie 2010 0

Fosta campioana cu Silcotub Zalau, Sorina Mihaela Tite a ajuns actrita in Italia

Devenita campioana nationala a Romaniei in 2004,cu Silcotub Zalau, Sorina Mihaela Tite, va avea rolul principal in scurtmetrajul Benvenutti in Italia

Dupa ce in urma cu sase ani a renuntat la handbal, zalauanca Sorina Mihaela Tite s-a reprofilat pe actorie. Dubla campioana cu Silcotub Zalau, la junioare, in 2002 si la senioare, in 2004, fosta handbalista va avea rolul principal in scurtmetrajul ce va fi gata la toamna Benvenutti in Italia.

O coproductie romano-iataliana, in regia lui Sorin Misiriantu. Am luat ore de actorie cu Emanuel Petrean, de la Teatrul National din Cluj. Am castigat castingul. Scenariul mi-a placut, vreau sa urc si in acest domeniu, pentru ca e prima mea experienta de acest fel. Productia ar trebui sa fie gata la toamna. Va fi prezenta la un festival din Italia, apoi la Cluj. Joc, alaturi de Cristian Rigman, in rolul unei tinere atragatoare, somera, dar cu pretentii de femeie avuta. Pentru asta plecam in Italia, unde trecem printr-o serie de evenimente nefericite, care ne spulbera visele, a explicat Sorina Tite pentru Libertatea.

Sorina Tite a inceput sa joace handbal la varsta de 14 ani, la Zalau, orasul in care s-a si nascut, sub indrumarea profesorului Gheorghe Tadici. Juca pe postul de extrema dreapta, iar in 2000 a fost una dintre cele mai valoroase junioare din tara. Sorina Tite a participat la Campionatul European de Tineret din Finlanda (2002) si la Campionatul Mondial de Tineret din Macedonia (2003), fiind colega cu jucatoare ca: Ada Nechita, Oana Manea sau Adina Meirosu. Fosta sportiva a terminat Jurnalism si Stiinte Economice, iar acum este director imobiliar la o firma din Cluj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »