Fondatorul stilului Karate Fudokan, prezent la ediţia a II-a a „Cupei Seiko”

Aproximativ 200 de copii de la şapte cluburi de karate au fost prezenţi la cea de-a II-a ediţie a „Cupei Seiko”, eveniment la care, invitat special a fost chiar fondatorul stilului Karate Fudokan, Ilija Jorga, alături de acesta mai fiind prezenţi Mihai Apan, secretarul general al Federaţiei Mondiale de Karate Fudokan şi Igor Gajic, preşedintele Comisiei de Arbitri din cadrul Federaţiei Mondiale.

CS Dani-San Zalău, Focus Cluj, Aktiv Cluj, Asahi Reşiţa, Energyfit Braşov, CSO Cugir şi Seiko Zalău au fost cluburile participante, concurenţii întrecându-se în probe de kata şi kumite individual. În urma rezultatelor obţinute de sportivii cluburilor participante, pe primul loc s-a situat CS Seiko Zalău, urmat de Asahi Reşiţa şi CS Dani-San Zalău.

În cadrul evenimentului a avut loc şi un seminar condus de Ilija Jorga, iar la finalul seminarului, Călin Marincaş, conducătorul clubului Seiko Zalău a promovat gradul de „4 DAN”.

„Principalul scop al acestei competiţii a fost de a descoperi noi talente care să concureze la Campionatele Naţionale şi Internaţionale. Vreau să mulţumesc Primăriei Zalău pentru sprijinul financiar oferit în organizarea competiţiei, oamenilor de afaceri care au fost alături de noi şi părinţilor acestor copii minunaţi care au pus umărul la buna desfăşurare a evenimentului”, ne-a declarat Călin Marincaş.

Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Corneliu Coposu” din Zalău.

sursa foto: Petru Pop

Leave a Comment