Folosind banul public: AJF organizeaza, in secret, competitii de fotbal

Magazin Salajean 9 februarie 2012 0

Folosind banul public: AJF organizeaza, in secret, competitii de fotbalFara sa trimita un comunicat, un mail, un fax sau macar sa anunte printr-un simplu apel telefonic presa locala de specialitate sau cel putin o parte din aceasta, Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Salaj, o institutie care se gospodareste din banul public, a organizat in urma cu mai bine de o saptamana, la Simleu Silvaniei, un turneu de fotbal in sala, rezervat copiilor.

Competitia, intitulata Cupa Sperantelor s-a desfasurat la doua categorii de varsta: 2001 si 2003, participand echipele FC Zalau, Sportul Simleu I, Viitorul Zalau si Sportul Simleu II.

Competitia a fost castigata la ambele grupe de FC Zalau. La categoria 2001, elevii condusi de pe margine de Alexandru Pop au inregistrat doua victorii, 4 – 3 cu Viitorul Zalau si 5 – 1 cu Sportul Simleu II, si o remiza, 1 – 1 cu Sportul Simleu I. Tot cu doua victorii si o remiza, FC Zalau a castigat turneul si la categoria 2003, echipa pregatita de Ardelean Zoltan castigand cu 2 – 0 meciul cu Sportul Simleu II si cu scorul de 2 – 1 partida cu Sportul Simleu I, si terminand la egalitate, 2 – 2, partida cu Viitorul Zalau.

FC Zalau 2001: Horatiu Pop, Balin Tiberiu, Raul Moldovan, Bogdan Ardelean, Alin Lazar, Cristian Muresan, Denis Gergo. Antrenor: Alexandru Pop.

FC Zalau 2003: Robert Deac, Bogdan Casian, Vlad Dragos, Darius Puscas, Andrei Stirb, Szabo Robert, Szelesi Tamas, Mario Ciurbe, Ionut Cornea, Vlad Alioanei, Horea Morar si Darius Opris. Antrenor: Ardelean Zoltan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »