Florin Morar si Andrei Sabau, cei mai buni la tenis cu piciorul

Magazin Salajean 6 decembrie 2011 0

Florin Morar si Andrei Sabau, cei mai buni la tenis cu piciorulProfesorii si elevii de la Colegiul National Silvania Zalau si Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian s-au duelat saptamana trecuta la prima editie a Turneului Fair-play la tenis cu piciorul. Organizarea acestui eveniment sportiv a avut ca scop principal atragerea elevilor spre activitatile extrascolare, constientizarea importantei miscarii fizice, dezvoltarea spiritului de fair-play in competitie, dar si o cat mai buna comunicare intre elevii celor doua institutii de invatamant.

La start s-au aliniat 36 de echipe, cate 18 de la fiecare liceu, care s-au duelat in faza preliminara, in finala calificandu-se cate patru echipe de la fiecare institutie de invatamant.

Faza finala s-a desfasurat in sala de sport a Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, fiind calificate urmatoarele echipe: Claudiu Crisan – Cristian Man, Vlad Negrean – Andrei Margin, Raul Barbus – Pal Roland, Calin Pop – Sergiu Coca, Raul Silaghi – Vlad Muscan, Andrei Zacor – Raul Iliese, Antoniu Blaga – Florin Criste si Florin Morar – Andrei Sabau.

Zicala cei din urma vor fi cei dintai s-a potrivit perfect ultimului cuplu, Florin Morar si Andrei Sabau, profesorul de informatica de la CNS Zalau castigand locul intai alaturi de elevul sau din clasa a XII-a C.

Pana in faza finala, acestia au castigat doua meciuri, ambele cu 2 – 0, iar in ultimul act al turneului au intalnit cuplul format din profesorii Claudiu Crisan si Cristian Man, ambii la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian.

Finala s-a incheiat tot dupa numai doua seturi, 21-11, 21-13, castigatori fiind Florin Morar si Andrei Sabau, care au primit pentru locul intai o cupa, o diploma si un premiu in valoare de 300 de lei.

Locul II, cuplul Claudiu Crisan – Cristian Man, a primit o diploma si un trofeu, iar premiul in bani a fost in valoare de 150 de lei.

Echipa de pe locul trei, Andrei Zacor si Raul Iliese, au primit diplome si un premiu in valoare de 80 de lei, in timp ce ocupantii locului patru, Raul Barbus si Pal Roland, s-au ales cu un premiu de 20 de lei.

Echipelor de pe primele doua locuri le-au fost acordate premii in bani si din partea sponsorului principal al turneului, firma Sandana, reprezentata prin Pavel Sabau.

Echipa de pe primul loc a primit un premiu in valoare de 100 de lei, iar ocupantii locului doi, 50 de lei.

Prezenta la festivitatea de premiere, directoarea Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian, Simona Crisan, i-a acordat o diploma si sponsorului principal, pentru modul in care s-a implicat in organizarea acestui turneu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »