Florin Farcas vrea sa renunte la cinci jucatori de la FC Silvania

Magazin Salajean 14 decembrie 2010 0

Florin Farcas vrea sa renunte la cinci jucatori de la FC Silvania

Aflati in vacanta de mai bine de o saptamana, jucatorii echipei FC Silvania, dar si conducerea, asteapta cu sufletul la gura decizia finala in cazul neprogramarii meciului din ultima etapa cu ALRO Slatina. Chiar daca situatia din clasament este una cat se poate de critica, simleuanii ocupand ultima pozitie in Seria a II-a a Ligii a II-a de fotbal, antrenorul Florin Farcas spera ca persoanele din conducere sa le achite jucatorilor o parte din bani inainte de sarbatori. Vreau sa am o discutie cu cei din conducere, ca pana in data de 20 sa-i cheme pe jucatori pentru a le da macar o parte din bani. Stiu ca este greu in aceasta perioada, insa daca nu le dam macar minimum necesar de sarbatori riscam sa nu-i mai avem in retur.

Acesta a mai precizat ca si-a facut si o strategie pentru partea a doua a campionatului, spunand ca doreste sa renunte la cinci jucatori din actualul lot. M-am gandit sa renunt la cinci jucatori. Nu vreau sa dau deocamdata niciun nume, dar sunt jucatori care au venit la Simleu doar de dragul de a juca in Liga a II-a.

Noua ne trebuie jucatori dornici de afirmare, care sa creasca in valoare si care-si doresc sa faca pasul mai departe. Tehnicianul celor de sub Magura a declarat ca are o lista si cu jucatorii pe care si-i doreste in retur, insa decizia finala va fi luata abia dupa o discutie cu persoanele din conducerea clubului. Am stabilit si numele jucatorilor cu care doresc sa lucrez pe viitor, dar in functie de potentialul clubului vom decide care dintre ei pot fi adusi la echipa, a conchis antrenorul oradean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »