Flacăra Halmăşd a eliminat revelaţia Cupei României

magazinsalajean 18 iulie 2012 2
Flacăra Halmăşd a eliminat revelaţia Cupei României

După ce în urmă cu patru sezoane a ajuns până în optimile de finală, unde fost eliminată de Dinamo, iar în sezonul trecut a evoluat în 16-imi împotriva Stelei, Sănătatea Servicii Publice Cluj a fost oprită miercuri după-amiaza, încă din prima fază a Cupei României, de campioana judeţului Sălaj, Flacăra Halmăşd.
Formaţia antrenată de Vasile Paşca a învins cu 3 – 2 Sănătatea Cluj, într-un meci desfăşurat pe terenul din Halmăşd. Reprezentanta Sălajului avea un avantaj de două goluri la pauză, după reuşitele lui Tudor Ulmeanu şi Emil Borz, iar în partea secundă, pentru sălăjeni au mai înscris Adrian Gheţi. Faza a II-a a Cupei României este programată în 1 august.
Marius Morar

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. mars 18 iulie 2012 at 18:40 - Reply

    Bravo baieti!

  2. Levente 19 iulie 2012 at 05:44 - Reply

    Bravo!!!

Lasa un Raspuns »