Finala Cupei României se joacă la Gîlgău Almaşului

La o săptămână după încheierea Ligii a IV-a de fotbal, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a programat finala fazei judeţene a Cupei României, act în care se vor duela campioana Unirea Mirşid şi ocupanta locului patru în acest moment, Rapid Jibou. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată într-un duel direct chiar duminică, în cadrul etapei a 23-a, scorul final fiind 1 – 1, după ce jibouanii au ratat o lovitură de pedeapsă, dar şi alte câteva ocazii de a înscrie.
Finala Cupei României va fi pentru Mirşid o bună oportunitate de a face o ultimă verificare înaintea meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, în timp ce Rapid Jibou va face tot posibilul să obţină unul dintre cele două trofee judeţene pe care Asociaţia Judeţeană de Fotbal le oferă la nivel de seniori.
Finala ediţiei din acest an a Cupei României în Sălaj va avea loc sâmbătă, 11 iunie, pe Stadionul din Gîlgău-Almaşului, cea mai cochetă bază sportivă din Liga a IV-a.
Finala Cupei României de anul trecut a fost câştigată de Luceafărul Bălan, formaţie ce a devenit şi campioană judeţeană, promovând apoi în Liga III-a, după ce a eliminat la baraj formaţia Olimpia II Satu Mare.
Din păcate, echipa din Bălan a rezistat doar o jumătate de sezon în Liga a III-a, fiind nevoită să se retragă la finalul turului din cauza problemelor financiare.

Leave a Comment