Finală zălăuană la Alba Iulia

Magazin Salajean 5 mai 2011 0

Finală zălăuană la Alba Iulia

Patru sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău au participat la finalul săptămânii trecute la Cupa Municipiului Alba Iulia, competiţie de tenis de câmp organizată la trei categorii de vârstă, 10, 12 şi 14 ani atât la feminin, cât şi la masculin.

La categoria 12 ani au participat Cosmina Costea şi Kiraly Iris, ambele ajungând în finală, unde Kiraly s-a impus în două seturi, 6 – 0, 6 – 0. Până la accederea în finală, ambele sportive au câştigat două meciuri, după ce au prins liber în primul tur.

La categoria 10 ani au concurat Sorana Costea şi Andrei Brisc. Costea s-a clasat pe poziţia a II-a la final, în timp ce Brisc, care a fost la prima competiţie oficială, a întâlnit în primul tur favoritul numărul unu al categoriei, timişoreanul Radu Cojocaru, care a şi câştigat locul întâi.

Pentru tenismenii pregătiţi de Constantin şi Sergiu Carp urmează la sfârşitul acestei săptămâni o nouă competiţie la Alba Iulia, Cupa Transilvania şi tot în acet weekend este programată la Zalău Cupa Meseş, competiţie organizată cu BCR Tenis Partener.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »