Final de tur în faţa Stelei

Marius Morar 13 decembrie 2012 1
Final de tur în faţa Stelei

Sâmbătă, ora 18, Sala Sporturilor din Zalău
Remat Zalău – Steaua Bucureşti

Situată pe poziţia a şaptea în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, Remat Zalău îşi încheie sâmbătă seria partidelor oficiale din acest an, urmând să susţină ultima partidă din turul campionatului. Echipa zălăuană primeşte vizita Stelei, formaţie clasată pe locul 10, cu două victorii şi şapte înfrângeri.
Campioana României vine după un joc în Liga Campionilor, susţinut miercuri seara şi pierdut cu 1 – 3 în faţa italienilor de la Bre Banca Lannutti Cuneo însă, în ciuda oboselii acumulate în rândul jucătorilor, Rematul speră să termine cu victorie prima parte a sezonului. Foarte probabil, zălăuanii vor avea ocazia să-l vadă din nou în teren, după o perioadă destul de lungă, pe universalul maghiar Peter Nagy, introdus pentru prima dată în acest sezon în partida de miercuri, din Italia.
Deşi nu ocupă o poziţie onorabilă, având doar şapte puncte acumulate după nouă etape, Steaua vine să-şi vândă scump pielea la Zalău şi să profite de perioada nu foarte bună prin care trece Rematul.
Duelul dintre Remat şi Steaua este programat la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.
Cealaltă reprezentantă a Sălajului în prima divizie, Phoenix Şimleu Silvaniei, clasată pe locul patru înaintea ultimei runde, nu va evolua în etapa de sâmbătă având în vedere că cealaltă echipă promovată, CSS LPS Bihorul Oradea, nu s-a mai înscris în campionat.
Programul complet al ultimei etape: VCM LPS Piatra Neamţ – Dinamo Bucureşti, CVM Tomis Constanţa – SCMU Craiova, Remat Zalău -Steaua Bucureşti şi CSM Agronomia Bucureşti – Remat Zalău. “U” Cluj – Explorări Baia Mare s-a disputat ieri, de la ora 16.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. David 15 decembrie 2012 at 08:48 - Reply

    Remat Zalău – Steaua Bucureşti 3 – 0
    Forta Remat!

Lasa un Raspuns »