Fibrex, alături de voleiul zălăuan

Pentru a putea beneficia de bugetul din partea Primăriei şi Consiliului Local Zalău, Volei Club Municipal Zalău este obligat să aibă susţinere şi din mediul privat, iar o serie de oameni de afaceri s-au alăturat deja vicecampioanei României.
După ce au fost în vizită la Comfrig şi Multicom, voleibaliştii pregătiţi de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae au vizitat joi firma Fibrex din Crasna, unul dintre cei mai mari producători de căzi de baie, piscine şi cabine de duş din România.
Echipa zălăuană, în frunte cu directorul executiv, Marcel Doru Ţârle, a vizitat toate sectoarele de producţie a firmei, văzând, „pe viu”, cum se confecţionează o cadă de baie.
Pentru a-i motiva pe voleibaliştii zălăuani în lupta pentru titlu, directorul firmei Fibrex, Traian Pop, a promis că va face cadou echipei o piscină în care să încapă toţi componenţii clubului.

One Thought to “Fibrex, alături de voleiul zălăuan”

  1. jeje

    Poate pentru ca au venit si sponsori la echipa, acum o sa fie platiti si jucatorii.

    In plus, ar trebui ca aceasta publicatie sa scrie si despre faptul ca jucatorii de la ACS Volei Municipal Zalau nu s-au antrenat astazi pentru ca sunt neplatiti de luni bune!

Leave a Comment