Fetele de aur si argint ale Simleului

Magazin Salajean 26 octombrie 2011 0

Fetele de aur si argint ale Simleului

Federatia Romana de Karate si CS Foc Viu Focsani au organizat la finalul saptamanii trecute Campionatul National de Karate Shotokan, rezervat copiilor si tineretului. Au fost prezenti peste 250 de sportivi aproape de la toate cluburile din tara, care s-au intrecut in probe de kata si kumite atat la individual, cat si la echipe. A fost o competitie de un nivel ridicat, mai ales ca multi sportivi vizau accederea in lotul national care va reprezenta Romania la Campionatul European din Turcia.

Judetul nostru a fost reprezentat la aceasta competitie de doua sportive de la Clubul Sportiv Omega Simleu Silvaniei si Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei, Carla Ciobanu (cat. +45 kg) si Aida Pop (cat. -45 kg), ambele concurand la kumite feminin copii III.

Cele doua sportive pregatite de antrenorul Gheorghe Pop au avut o evolutie foarte buna, Carla Ciobanu reusind sa devina camopioana nationala la categoria + 45 de kilograme, iar Aida Pop, vicecampioana nationala la categoria -45 de kilograme. Sunt doua rezultate foarte bune, care ne dau mari sperante pe viitor in competitiile care urmeaza. Le felicit pe fete pentru evolutia lor si sper sa aiba evolutii la fel de bune in continuare, a declarat presedintele si antrenorul CS Omega Simleu Silvaniei, Gheorghe Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »