FCMU Baia Mare vrea sa promoveze cu jucatori de la FC Zalau

Magazin Salajean 18 ianuarie 2011 0

FCMU Baia Mare vrea sa promoveze cu jucatori de la FC Zalau

Aflata la trei puncte in spatele liderului Seso Campia Turzii, FCM Universitar Baia Mare spera in continuare sa promoveze in al doilea esalon fotbalistic la finele actualului sezon. Presedintele Dan Hotico vrea sa-si intareasca echipa cu jucatori de la FC Zalau.

Am avut o discutie cu presedintele Hotico si mi-a spus ca ar vrea mai multi jucatori de la noi. Pe Flaviu Barnutiu as fi de acord sa-l imprumutam pana in vara, dar pe Vlad Negrean si pe ceilalti pe care-i vrea nu putem sa-i dam, a declarat presedintele echipei FC Zalau, Ioan Morar. Antrenorul Mircea Bolba ne-a confirmat faptul ca este interesat de fostul sau stoper de la FC Silvania, insa a precizat ca nu ne poate oferi detalii despre transfer. Exista interes din partea noastra pentru mai multi jucatori, dar am inteles ca domnii de la FC Zalau nu ne pot ajuta decat cu Flaviu Barnutiu. Inca nu pot sa va dau detalii, deoarece totul este deocamdata numai la nivel de discutii.

Referitor la lotul echipei zalauane, presedintele Ioan Morar a afirmat ca la FC Zalau ar putea ajunge chiar in aceste zile un atacant. Cautam in continuare un atacant valoros care sa ne ajute in retur. Astept in aceste zile un raspuns.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »