FC Zalau va promova in Liga a III-a

Magazin Salajean 29 mai 2008 0

FC Zalau va promova in Liga a III-a

Aceasta este parerea celor mai importanti oameni de sport, dar mai ales de fotbal, din Salaj

Reporter: Credeti ca va reusi FC Zalau sa promoveze in acest an in Liga a III-a?

Nicu Lapusan, director executiv Directia Judeteana pentru Sport Salaj: Sunt convins ca este momentul cel mai favorabil, avand in vedere si adversara pe care o vor intalni la meciul de baraj. Conducerea zalauana a urmarit adversara de la baraj, iar dupa declaratiile date FC Zalau pare favorita. Este echipa cea mai la indemana ca FC Zalau sa realizeze ceea ce si-a propus.

Dorin Barbu, consilier la Directia Judeteana pentru Sport si fost antrenor la FC Armatura Zalau: Sunt destul de sigur de faptul ca FC Zalau va promova in Liga a III-a. Cand spun acest lucru ma gandesc in primul rand la conducerea tehnica si la lotul pe care il are echipa. Am vazut si eu echipa in mai multe meciuri, chiar si in partide cu adversari din afara judetului si mi-a facut o impresie buna. Valoric, FC Zalau este mai buna decat adversara sa. Cred ca se va promova.

Dan Costin, presedinte Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj: Va fi un meci mai special, fiindca va fi o partida de baraj, insa eu spun ca FC Zalau va promova. Din cate se pare, ei sunt echipa favorita, dar jucatorii vor trebui sa trateze meciul cu seriozitate maxima. Echipa care va fi mai bine pregatita va castiga. Va conta foarte mult si starea vremii, fiindca daca va fi caldura mare va fi un dezavantaj pentru ambele echipe. Intr-un meci de baraj se poate intampla orice. Sansele sunt egale pentru ambele echipe pana la fluierul de start.

Marin Silaghi, director Clubul Sportiv Scolar Zalau: Cred ca va promova. Dupa rezultatele inregistrate, dupa evolutia echipei si dupa lotul care exista, nu cred ca vor intampina greutati la meciul de sambata. Lotul este mai valoros decat in anii precedenti, iar conducerea tehnica si cea administrativa isi doreste mai mult ca oricand sa promoveze. Cred ca anul acesta echipa va promova.

Vasile Stancel, fost antrenor la Armatura Zalau, actualmente in Liga a IV-a la Rapid Zimbor: Eu spun ca FC Zalau va promova sambata. Nu cunosc deloc echipa adversa, insa cei de la FC Zalau au un loc destul de bun, alcatuit din jucatori tineri si jucatori cu experienta. Cred ca cei din conducere vor face totul pentru a promova, fiindca isi doresc foarte mult sa evolueze in Liga a III-a. Cred ca toata lumea isi doreste ca FC Zalau sa promoveze, fiindca avem nevoie de o echipa in Liga a III-a.

Daniel Sabau, manager CS Viitorul Zalau: Sunt convins ca echipa va promova. Sigur ca va fi un meci de baraj care trebuie tratat mai special decat celelalte partide. Insa, am inteles ca formatia din Maramures este sub nivelul echipei FC Zalau, din punct de vedere valoric. Dupa doi ani de suferinta este logic sa urmeze si unul cu bucurie. Daca s-ar promova in Liga a III-a ar fi benefic in primul rand pentru fotbalul juvenil din Salaj, fiindca ar fi posibil ca, odata cu trecerea timpului, sa evolueze la FC Zalau si jucatori de la cluburile de copii din Zalau.

Calin Pop, antrenor de fotbal si profesor la Clubul Sportiv Scolar Zalau: Parerea mea ca au 60 la suta sanse sa promoveze. Daca stiu sa profite de aceasta sansa vor obtine promovarea. Daca nu, parerea mea e ca ar trebui sa se desfiinteze. FC Zalau are acum o sansa pe care nici o echipa nu o sa o mai aiba mult timp de acum inainte.

Ioan Onicas, arbitru in lotul A: Eu spun ca Zalaul merita sa aiba cel putin o echipa in Liga a III-a, iar FC Zalau poate sa realizeze acest lucru dupa o munca de trei ani. Acum sunt foarte aproape de a reusi promovarea. Experienta jucatorilor va fi hotaratoare in meciul de baraj. Sunt foarte sigur ca vor realiza ceea ce si-au propus.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »