FC Zalau, un egal si o infrangere la turneul zonal de la Bistrita

Magazin Salajean 22 mai 2012 0

FC Zalau, un egal si o infrangere la turneul zonal de la BistritaPrezent pentru prima data la un turneu zonal, clubul FC Zalau nu s-a facut de rusine cu grupa de juniori E la competitia desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute, la Bistrita. Echipa pregatita de Alexandru Pop a fost repartizata in grupa de foc la turneul zonal de la Bistrita, duelandu-se cu LPS Bihorul Oradea si Universitatea Cluj. In primul meci, cel cu bihorenii, FC Zalau a inregistrat o remiza, 2 – 2, ambele goluri ale zalauanilor fiind marcate de Cristian Muresan. Antrenorul Pop a mentionat insa ca echipa sa a avut parte si de mult ghinion, juniorii acestuia ratand multe ocazii. Nu cred ca ne-am facut deloc de rusine, pentru ca am evoluat intr-o grupa cu cele mai bune echipe, Bihorul si Universitatea Cluj. Meciul cu LPS Bihor trebuia clar sa-l castigam, pentru ca l-am dominat in totalitate. Am gresit la doua faze, ei ne-au condus cu 2 – 0 la pauza, dar in repriza a doua ne-am revenit, am egalat si puteam sa mai inscriem inca doua – trei goluri. Universitatea Cluj, in opinia mea, este cea mai buna echipa din tara si sunt convins ca va castiga faza finala. Am pierdut cu 2 – 0, dar toata lumea ne-a felicitat la finalul meciului. A fost un meci echilibrat, a declarat antrenorul Pop.

FC Zalau ajuns pana in semifinalele turneului, unde a pierdut cu scorul de 5 – 1 in fata Gloriei Bistrita, patru din cele cinci goluri fiind incasate in ultimele sase minute ale primei reprize. Rezultatul meciului cu Bistrita nu a fost deloc elocvent, pentru ca noi am avut in lot doar opt jucatori, iar ei au avut la dispozitie peste zece jucatori. Fiind organizatoare, Bistrita a avut si avantajul tragerii la sorti, pentru ca si-a pus meciul cum a vrut si au avut liber sambata, a mai afirmat tehnicianul zalauan.

Trei dintre jucatorii echipei FC Zalau au intrat in vederile antrenorilor lotului national, urmand sa participe la selectia care va avea loc dupa terminarea campionatului. Am avut la fiecare meci trei jucatori evidentiati, care sunt in vederile lotului national, portarul Andrei Pop si jucatorii Cristian Muresan si Bogdan Ardelean. Cei trei sunt in vederile antrenorilor de la lot si vor participa la selectia organizata dupa incheierea acestei competitii, a incheiat Alexandru Pop.

Turneul zonal de la Bistrita a fost castigat de Universitatea Cluj, care a dispus in finala cu un categoric 6 – 0 de Gloria Bistrita.

FC Zalau: Andrei Pop – Alin Lazar, Raul Moldovan, Bogdan Ardelean, Balint Tibor, Vlad Copceac, Mark Katona, Cristian Muresan, Gergo Denes, Laurentiu Bobos, Alex Babtan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »