FC Zalău susţine ultimul amical din această iarnă

Formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros va susţine sâmbătă după-amiază ultimul joc de verificare dinaintea reluării campionatului. FC Zalău va juca împotriva colegei de serie, FCM Baia Mare, partida fiind programată la ora 14, pe Stadionul „Nicolae Mandel” din Nuşfalău. Cele două formaţii s-au mai duelat în această iarnă, la Baia Mare, unde zălăuanii s-au impus cu 3 – 0.

Pentru FC Zalău, jocul de sâmbătă va fi al şaptelea amical din perioada de pregătire, în primele şase jocuri de verificare obţinând următoarele rezultate: 2 – 0 cu CS Barcău Nuşfalău, 2 – 1 cu CSM Sighetu Marmaţiei, 4 – 1 cu Someşul Oar, 3 – 0 cu FCM Baia Mare, 0 – 2 cu Olimpia Satu Mare şi 5 – 1 cu Sănătatea Servicii Publice Cluj.
În toate cele şase jocuri de verificare, fotbaliştii zălăuani au avut o evoluţie bună, care le dă speranţe în partea a doua a campionatului.
Primul meci oficial din acest an pentru FC Zalău este programat sâmbătă, 29 februarie, de la ora 14, pe teren propriu, în faţa echipei Unirea Jucu. Zălăuanii ocupă locul şase după 15 etape, iar adversara de săptămâna viitoare se situează pe poziţia a opta în clasamentul Seriei a V-a.

Leave a Comment