FC Zalau sustine sambata primul amical

Magazin Salajean 17 ianuarie 2012 0

FC Zalau sustine sambata primul amicalEchipa antrenata de Marius Pasca si Cristian Oros si-a reluat ieri dupa-amiaza pregatirile pentru returul campionatului. La prima sedinta de pregatire au fost prezenti 22 de jucatori. In lotul echipei zalauane nu s-au mai regasit la prima sedinta de pregatire mijlocasul Gabriel Craciun si atacantul Ionut Danila, insa au aparut patru nume noi. Fundasul Cosmin Cosma, care a revenit acasa dupa ce a fost plecat o perioada de cateva luni la munca in Anglia, Pacurar si Ionascu, ambii de la Universitatea Cluj, dar si un portar nou, Radu Petcu, care a evoluat ultima data la echipa de juniori republicani A a Luceafarului Balan. Acesta vine in locul lui George Cozma, care a fost adus la inceputul sezonului de la Universitatea Cluj.

Presedintele Ioan Morar ne-a precizat insa ca nu s-au semnat contracte decat cu Pacurar si Ionascu. Pe cei doi i-am transferat sub forma de imprumut pe o perioada de un an si jumatate. L-am adus in pregatiri si pe portarul Petcu, dar cu el nu am semnat inca niciun contract, a afirmat oficialul clubului zalauan.

FC Zalau va continua pregatirile pe plan local pana in data de 26 ianuarie, cand lotul pregatit de Pasca si Oros va intra intr-un stagiu de pregatire de sapte zile la Ocna Sugatag.

Pana atunci insa, gruparea de la poalele Mesesului are programate doua jocuri de verificare, primul urmand sa aiba loc sambata, la Oradea, in compania formatiei Luceafarul. Echipa bihoreana activeaza in Seria a II-a din esalonul secund si este antrenata de fostul tehnician al Armaturii Zalau, Leo Grozavu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »