FC Zalău susţine al doilea amical din acest an

Aflată de luni în cantonament la Ocna Şugatag, FC Zalău va susţine joi, de la ora 14:30 un meci amical la Sighetu Marmaţiei, împotriva formaţiei locale, Plimob, echipă ce activează în Liga a IV-a Maramureş. Pentru formaţia de la poalele Meseşului este al doilea amical din acest an, în primul împunându-se cu scorul de 2 – 0 în faţa formaţiei din Liga a IV-a Sălaj, CS Barcău Nuşfalău.

Din păcate, antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros nu pot dispune de toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie înaintea plecării în cantonament. Fostul jucător al echipei AS Chieşd, Paul Chiş, a rămas acasă din cauza unor probleme de sănătate, iar Daniel Bogman, fotbalist transferat în această iarnă, a fost trimis acasă din cantonament pentru acelaşi motiv. „Paul Chiş are o contractură musculară şi a rămas la Zalău, unde urmează un program de recuperare. Pe Bogman l-am adus în cantonament, dar nu a putut face niciun antrenament şi l-am trimis acasă, la Baia Mare, pentru a urma şi el un program de recuperare”, ne-a explicat antrenorul Călin Pop, care ne-a dezvăluit să sunt şanse să mai trimită azi acasă un jucător. „Din păcate, ne confruntăm cu o serie de probleme de sănătate şi s-ar putea să mai trimit acasă un jucător”.
Stagiul de pregătire de la Ocna Şugatag se va încheia duminică după-amiaza, când FC Zalău ar putea susţine un nou meci de verificare în faţa unei formaţii din judeţul Satu Mare.

Leave a Comment