FC Zalau, surclasata in primul amical

Magazin Salajean 23 ianuarie 2012 0

FC Zalau, surclasata in primul amicalEchipa pregatita de Marius Pasca si Cristian Oros a fost invinsa categoric in primul amical din acest an, de catre formatia din Liga a II-a, Luceafarul Oradea.

Partida a avut loc sambata dimineata, pe un teren de dimensiuni normale, dar cu suprafata sintetica, scorul final fiind 8 – 1 in favoarea bihorenilor, dupa ce la pauza au condus cu 5 – 1. Echipa pregatita de Leo Grozavu a deschis scorul dupa aproximativ zece minute de joc, iar in minutul 24, Radu Neicu a restabilit egalitatea printr-un sut de la 25 de metri. Pana la final Zalaul nu a mai reusit sa marcheze niciun gol, fiind nevoita insa sa scoata de sapte ori mingea din propria poarta.

Pentru FC Zalau au evoluat: Cozma – Pacurar, Surducan, Negrean, Ionascu, Stanciu, Cozma, Sabou, Neicu, Teglas, Balan. Au mai evoluat: Petcu – Lung, Maior, Cornaci, Gorga si Tiriac.

Nu au putut evolua Chis, Jula si Coste, toti trei acuzand anumite probleme de sanatate.

FC Zalau va pleca joi intr-un stagiu de pregatire de sapte zile la Ocna Sugatag, urmand ca la intoarcere sa sustina un nou joc de verificare, la Baia Mare, in compania formatiei FC Maramures Universitar Baia Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »