FC Zalau si Sportul Simleu, clasari modeste la Cupa Juniorului 2003

Magazin Salajean 28 februarie 2012 0

FC Zalau si Sportul Simleu, clasari modeste la Cupa Juniorului 2003FC Zalau si Sportul Simleu au participat, la finalul saptamanii trecute, la Cupa Juniorului 2003, turneu de fotbal in sala, rezervat categoriei 2003 si desfasurat la Satu Mare. Au fost prezente 12 echipe, 11 din Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Cluj, Baia Mare, Salaj, dar si o echipa din Ungaria: Gorog Focisuli.

Sportul Simleu a fost repartizata in Grupa B, alaturi de Viitorul Negresti Oas si Dynamic Baia Mare, in timp ce FC Zalau a evoluat in Grupa C, alaturi de FC Bihor si Scoala de Fotbal Liviu Antal Cluj.

Ambele echipe salajene au terminat pe ultimul loc faza grupelor, pierzand toate meciurile. Sportul Simleu a fost invinsa, in primul meci, cu scorul de 3 – 0 de Dynamic Baia Mare, iar in al doilea a pierdut cu 2 – 1 duelul cu Viitorul Negresti Oas, golul echipei simleuane fiind inscris de Kovacs Florin.

Si FC Zalau a pierdut ambele dueluri din faza grupelor, 0 – 5 cu FC Bihor si 2 – 3 cu Scoala de Fotbal Liviu Antal Cluj, cele doua goluri ale zalauanilor, din al doilea meci, fiind marcate de Darius Puscas si Vlad Dragos.

In faza urmatoare, FC Zalau a intalnit ocupanta locului trei din Grupa D, Best Junior Cluj, pe care a invins-o cu 2 – 0, prin golurile marcate de Szelesi Tamas si Darius Puscas, iar Sportul Simleu a evoluat impotriva ocupantei locului trei din Grupa A, Kinder Carei, de care a trecut la limita, 1 – 0, prin reusita lui Leonard Silaghi.

FC Zalau si Sportul Simleu s-au duelat apoi intre ele, pentru stabilirea locurilor 9 – 10, meciul fiind castigat de simleuani cu 2 – 0. Pentru echipa antrenata de Bogdan Pop, cele doua goluri au fost marcate de Luigi Pop si David Silaghi.

Turneul a fost castigat de FC Bihor, care a dispus in finala, cu scorul 3 – 0 de Juniorul Satu Mare.

FC Zalau: Robert Deac, Bogdan Casian, Vlad Dragos, Darius Puscas, Andrei Stirb, Szabo Robert, Szelesi Tamas, Mario Ciurbe, Ionut Cornea, Vlad Alioanei, Horea Morar si Darius Opris. Antrenor: Claudiu Cornaci

Sportul Simleu: Rares Oltean, Andrei Rusu, Andrei Sarca, Alex Chis, Florin Kovacs, Luigi Pop, Leonard Silaghi, Alex Crisan, Horatiu Lipo, David Silaghi si Raul Baciu. Antrenor: Bogdan Pop

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »